Nibe HK var sidste weekend vært for den årlige DHF’s Håndboldskole, da Nibe Idræts- og KulturCenter lagde gulv til mange timers håndboldsjov.

Det er femte år håndboldskolen bliver afholdt i Nibe og i år var ikke mindre end 31 drenge og piger i alderen otte til 12 år tilmeldt.
På skolens første dag, lørdag, kom tre ligaspillere fra Aalborg Håndbold og holdt et træningspas for børnene, og alle fik mulighed for autografer og en lille hyggesnak om det professionelle håndboldliv. De tre spillere var Magnus Saugstrup, Tobias Ellebæk & Jesper Meinby.
Håndboldskolens trænerstab bestod af seniorspillere fra klubben: Anders Droob, Andreas Brunsgaard, Mads Høj, Anne-Sofie Nøhr, Maria Agerboe, Sofie Klitgaard og Andreas Sondrup.
Trænerne har stået for håndboldskolen de sidste fire år, og de var ovenud tilfredse med børnenes indsats igennem en hel weekenden.
For første gang på håndboldskolen blev den afholdt med en overnatning mellem dag to og tre - dette med stor succes. Søndag da den tradionelle træning var slut, var der arrangeret yogatime for at slappe helt af. Derefter så alle børnene de danske EM-kvinder spille finale, for derefter at skulle på et spændende O-løb rundt i området.
Mandag eftermiddag sluttede af med besøg af håndboldskolens hovedsponsor, Sydbank, som kom med en HjemIs bil, og var med til uddelingen af årets kammerat, og årets højdespringer. - Vi skylder en stor tak alle de frivillige der gav en hjælpende hånd, så Nibe Håndboldklub endnu en gang kunne afholde en fantastisk håndboldskole, lyder det fra Andreas Sondrup.
Nibe Håndboldklub vil også næste år invitere til DHFs Håndboldskole, hvor træner-teamet vil stå for endnu en sjov weekend i håndboldens tegn.