FODBOLD: Serie 1

Dronningborg-Nibe: 5-3  (2-0)

Mål for Nibe:
Henrik Bruun, Kenneth Lohse Pedersen, Gustav Eeg Knudsen.

Nibe skulle fortsætte de gode defensive takter fra deres opgør mod Hobro.

Spillerne virkede op til opgøret fokuserede på deres opgaver og samtidig prøve sig af mod et nedrykkerhold fra jyllandsserien.

Men ligeså fokuserede spillerne virkede inden kampen, ligeså meget på hælene var de i de begyndende minutter af opgøret. Dronningborg blæste til angreb og Nibe kunne slet ikke finde ro til at spille bolden frem. Dronningborg kom for ofte for let til chancer og det var et mindre mirakel de ikke førte 1, 2 og 3-0 efter de første 15 minutter.

Nibe prøvede at kæmpe sig tilbage. Det resulterede dog i et gult kort til Henrik Bruun efter en dårlig tæmning af ham selv og efterfølgende tackling. De fleste forventede at Dronningborg nu ville køre Nibe over, men det var ikke tilfældet. Dronningborg tog for let på det og Nibe kæmpede for hinanden. Efter 20 minutter fik Nibe et frispark som Andreas Schunck sparkede fra 30 meter og ramte den ene opstander og efterfølgende brændte Martin Sandvej desværre returen. Kort tid efter havde Andreas Bødker også en større mulighed men hans forsøg sneg sig forbi.

Desværre for Nibe gik det stærkt derefter. Dronningborg fik rystet forskrækkelsen af sig og kom på både 1 og 2-0 som også holdt til pausen.

Efter pausen gik Nibe til angreb og fik godt fat i kampen. Desværre kom Dronningborg på 3 og 4-0 og så virkede kampen afgjort. Men Nibe fik en lille livline til 4-1, da Henrik Bruun bankede bolden op i hjørnet fra 30 meter. Kort tid efter scorede Dronningborg til 5-1. Nibe kæmpede dog videre og fik scoret til både 5-2 og 5-3. Spillerne kæmpede til det sidste men forgæves.

En fortjent sejr til Dronningborg som er gode til det de gør og det de kan, men samtidig et hold Nibe sagtens kan slå, hvilket er positivt i form af det er et tidligere hold fra jyllandsserien. Det var et opgør som spillerne kan tages ved lære af, hvor det især defensivt i perioder så for nemt ud for modstanderen.

Noget som skal rettes op på inden næste modstander fra Helsted som har udryddet alt og alle på deres vej indtil nu med store sejr. Kampen spilles på lørdag i Helsted.