FODBOLD – Serie 3

Nordens Paris - St. Restrup IF: 0-2 (0-1)

Målscorer: 0-1: Selvmål, 0-2: Sean Obiakor

St. Restrup If har fået en perfekt sæsonstart med 5 sejre i 5 kampe. St. Restrup IF skulle derfor lørdag forsøge at følge op på den flotte sæsonstart på udebane mod forfølgerne fra Nordens Paris. Et spændende hold, som tæller flere profiler fra højere niveau bl.a. tidl. AaB-spiller Martin Pedersen.

Kampen blev indledt i et hæsblæsende tempo, hvor begge hold gav alt hvad de havde i nærkampsduellerne. Det gav en række frispark, men også nogle flotte angreb fra begge holds side. Nordens Paris var mest i boldbesiddelse, men det var tydeligt, at St. Restrup IF’s strategi omkring omstillingsspillet var en succes for dem. Holdet havde flere gange opspilet, og tegningerne til mål. Men de måtte vente hen til det 25 minutter, hvor Nordens Paris blev presset i bund, og efter klumpspil sendte en af Nordens Paris’se spillere bolden i eget målnet til 0-1. Resten af halvlegen bar præg af fodboldspil på højt niveau, men publikum fik ikke flere mål i kampens første halvleg. Mest iøjnefaldende var vikarriende målmand Michel Valdemars flotte frisparksredning. Derfor var stillingen 0-1 ved sidebyttet.

Anden halvleg startede med et pres fra Nordens Paris. Efter 60 minutter smækkede de bolden på den ene målopstander, men det var stolpe ud til held for St. Restrup IF. Som halvlegen skred frem kom St. Restrup IF mere og mere ind i kampen. Anders Holt, Christian Montoya og Adi Salahovic var flere gange tæt på at skabe sig den endelige målchance som kunne bringe dem på 0-2. Efter 80 minutter kom det forløsende mål, da Christian Montoyas afslutning fandt vejen til Sean Obiakor. Han svigtede ikke og sendte bolden i mål til 0-2. Dette blev også kampens slutresultat. Et perfekt resultat i en lige så perfekt sæsonstart fra St. Restrup IF, som nu ligger klart nr. 1 i tabellen.