FODBOLD - SERIE 3

Skalborg - St. Restrup IF: 1-2 (0-0)

Mål for RIF: 1-1: Adi Salahovic, 1-2: Anders Holt

St. Restrup IF rundede i midtugen halvdelen af turneringen i serie 3 med lutter sejre - 7 stk, da det blev til en sikker 1-4 sejr på udebane over Øster Sundby.

Den gode sæsonstart skulle følges op på udebane mod lokalrivalerne fra Skalborg. Her ville en sejre sikre St. Restrup IF en historisk god sæsonstart, da klubbens førstehold aldrig tidligere har indledt sæsonen med otte sejre på stribe. Omvendt skulle Skalborg bruge en sejr for at holde sig til i kampen om førstepladsen i rækken.

Skalborg startede kampen i teten, hvor de besad bolden mest. Men det var også en del af den taktiske plan for St. Restrup-holdet. De skulle udnytte omstillingsmulighederne og stå kompakt i den defensive del. Efter 30 minutter var. St. Restrup IF's Benjamin Ajero tæt på, da han hamrede bolden på den ene målstolpe. Dette var første halvlegs bedste målforsøg, og stillingen forblev 0-0 ved sidseskiftet.

Anden halvleg var blot ét minut gammel, da en fejl i St. Restrup IF's opspil kostede dyrt. Skalborg udnyttede muligheden, og sendte bolden i mål til 1-0. Efter 60 minutter blev en Skalborg-spiller vist det gule kort, og måtte ud at »køle af« i 10 minutter. St. Restrup-træner Michel Valdemar benyttede muligheden til at spille mere offensivt i holdets udgangsformation. Efter 80 minutter kom det udlignende 1-1 mål. Adi Salahovic sendte et missil af et langskud, fra 40 meters afstand, op i det ene målhjørne. Hvilket mål! Efter 87 minutter kom forløsningen, set med St. Restrup-briller. Emil Gordon Andersen sendte en lang clearing afsted, fra egen forsvarsende. Det blev en snorlige friløbsmulighed til Christian Montoya, der uselvisk spillede Anders Holt fri for målet. Han sendte bolden i mål til 1-2, som blev kampens resultat. Dermed konsoliderede Michel Valdemars tropper sin aktuelle føring i tabellen, men lige så flot har holdet lavet klubhistorie. Otte sejre i sæsonens første otte kampe. Det har et St. Restrup-hold aldrig tidligere præsteret i klubbens historie.