FODBOLD – Serie 1

Hobro-Nibe: 1-1 (0-0)

Målscorer Andreas Schunck

Nibe skulle lørdag op mod et stærkt Hobro hold som har ambitioner om i nær fremtid at få holdet i Danmarksserien. Nibe fik dog næsten den værst tænkelige optakt til opgøret, da dele af trænerteamet havde fået det forkerte ben ud af sengen. En spiller var ikke sat på holdkortet og spillertøjet blev glemt i Nibe. Ganske enkelt pinligt.

Træner Henrik Bruun fik derfor en stor opgave i at få spillerne til at fokusere på selve opgøret. 

Spillerne havde dog lyttet efter, for Nibe kom godt ud til opgøret. De vandt de fleste dueller og pressede konstant Hobro til at lave fejl. Hobro kom dog til den første store chance efter lidt klumpspil. Pludselig stod en Hobro spiller helt fri foran mål, men på mirakuløst vis fik tilbagevendte Mikkel Møller reddet med en fodparade. En tro kopi af Kenneth Stenilds redning mod Viborg i Aab´s mesterskabssæson i 2008 – imponerende.

Resten af halvlegen stod der Nibe på alt. Den største mulighed faldt til Andreas Corfitz som fik en friløber. Han valgte uselvisk at prøve at spille Andreas Schunck fri foran mål men chancen løb desværre ud i ingenting. 0-0 var også resultatet ved pausen.

2. halveg kom et forvandlet Hobro hold på banen og fik presset Nibe tilbage. Efter 10 minutter kom hjemmeholdet også foran, da Henrik Bruun kom for sent i en situation og tabte kampen om bolden, hvilket endte i en friløber til Hobro. Nibe fandt dog kort tid efter tilbage til samme dyder som i første halvleg og fik presset Hobro tilbage.

Med 10 minutter igen fik Henrik Bruun et gult kort, men minuttet efter måtte en Hobro spiller samme vej. Nibe kæmpede bravt de sidste 10 minutter og 5 minutter før tid kom den forløsning holdet har haft brug for længe. Andreas Schunck havde døjet med sit ene baglår næsten hele kampen, men fandt alligevel de sidste kræfter frem og bragede bolden i mål via overliggeren fra 30 meter, hvilket mål.

Nibe satsede mod slutningen men sejren udeblev.

– En fantastisk holdpræstation, hvor Nibe var bedst i størstedelen af kampen og med lidt held havde vundet. Stor ros skal der lyde til spillerne for at holde fokus på opgaven med det in mente at det hele sejlede inden kampen, lyder det fra holdleder Allan Nicolajsen.

Nibe´s indsats lover godt for de sidste 4 kampe i efteråret. Næste kamp er hjemme på Nibe stadion lørdag den 14/10 mod Dronningborg.