HÅNDBOLD, 3. Division, herrer

Løgstør HK -Nibe HK: 28-19 pause (13-10)

Målscorere for Nibe HK: Magnus Veggerby 4 mål, Frederik Dahl, Christian Hedegaard og Frederik Skak hver 3 mål, Mads Krogh: 2 mål, Rasmus Skoda, Andreas Brunsgaard, Anders Droob og Mikkel Pedersen hver 1 mål

Nibe HK var søndag eftermiddag på besøg i Løgstør, hvor en af forhånds favoritterne til oprykning ventede.

Som ventet var det et godt Løgstør hold som efter 12 minutter af 1. halvleg var foran 6-1. Dog var det på baggrund af et meget uheldigt Nibe angrebsspil og ikke overlegenhed. Nibe havde på det tidspunkt spillet sig til store åbne chancer, som desværre ikke gav mål. Enten kom en velspillende Løgstør målmand eller stolpen i vejen. Nibe fik dog kæmpet sig godt tilbage i kampen og var ved pausen kun bagud med 13-10.

Efter pausen mistede Nibe desværre det momentum, de havde oparbejdet i slutningen af 1. halvleg. i starten af 2. halvleg forcerede spillerne angrebsspillet og afsluttede alt for hurtigt. I de første 10 minutter af 2. halvleg havde gæsterne 5 brændte angreb der blev afsluttet efter kun 10 sekunder og det resulterede i, at den periode blev tabt med 6-2, og derfor var holdet så bagud med 7 mål. 

Det blev reelt afgørende for kampens udfald, da spillerne her mister modet fuldstændigt og det er ikke godt nok. – Fra bænken formår vi ikke at få banket noget gejst og vildskab ind i holdet, det må vi tage ansvaret for. Vi må sørge at vi i det mindste bliver ved med at kæmpe selvom det ikke går efter planen udtaler træner Jan Frank.

Nu er der 14 dage til næste kamp mod Vestbjerg på udebane. Den tid skal vi bruge på at komme os over de to seneste kampe, så vi vender tilbage med mere vildskab og fight slutter Jan Frank.