FODBOLD - Serie 1, herrer

Kristrup-Nibe: 1-2 (1-1):

Mål for Nibe: Asbjørn Corfitz, Andreas Bødker

Nibe skulle lørdag op mod Kristrup på udebane. Allerede inden kampen vidste spillerne at de skulle vinde for at holde liv i håbet om overlevelse i Serie 1, da Ulbjerg, som Nibe møder i sidste spillerunde, havde vundet over Helsted.

Kristrup havde ikke tabt i hele 10 kampe i træk, og er det hold som er gået færrest mål ind på efter førerholdet Aalborg Chang så der ventede Nibe en stor opgave. Den opgave blev dog langt større efter blot 10 minutter, da Mathias Johansen mistimer en aflevering og efterfølgende begår straffe til udeholdet. Tilbagevendte Lars Loft var dog yderst tæt på at redde, men det blev 1-0 til hjemmeholdet.

Resten af halvlegen stod der Nibe på alt, og som spillede flot fodbold på en pløjemark. Holdet kæmpede videre og efter 30 minutter kom den fortjente udligning. Et flot indlæg af Andreas Schunck endte i bagerste område og blev efterfølgende spillet på tværs til Asbjørn Corfitz som scorede sikkert til 1-1. Nibe pressede på resten af halvlegen men stillingen forblev 1-1. Selvom hele holdet havde spillet godt lavede trænerteamet dog et par taktiske ændringer i pausen og sendte Niclas Schunck og Andreas Bødker på banen.

De første 10 minutter startede lidt rodet, men Nibe fik pludselig fat i kampen og så startede en kavalkade af chancer. Først blev et godt indlæg sendt ind mod Henrik Bruun som headede flot på mål, men desværre stod Kenneth Lohse i vejen på stregen og reddede for Kristrup. Niclas Schunck og Andreas Schunck havde ligeledes halve muligheder som brødrene på en bedre bane ville score på. Med 15 minutter igen tog Kenneth Lohse en fremragende solotur og blev nedlagt. Korrekt gult kort til Kristrup. Minuttet efter var Henrik Bruun involveret i lidt tumult, hvor en Kristrup spiller skubbede Henrik og fik direkte rødt. Nibe jagtede efterfølgende målet med alt hvad de havde tilbage af kræfter. 3 minutter før tid havde Nibe en kæmpe chance men Asbjørn Corfitz hovedstød blev headet på stolpen. Kristrup havde to friløbere, da Nibe satsede, men den eneste reddede Lars Loft på fornem vis og den anden røg forbi.

Langt inde i overtiden kom forløsningen. Et indlæg endte ved Andreas Bødker som resolut bankede bolden fladt i mål. Spillere, udskiftningsspillere og medrejsende tilskuere brød ud i kæmpe jubel. Et langt efterår med modgang gik endelig Nibes vej. Kort tid efter fløjtede dommeren af.

En helt igennem fremragende indsats af samtlige spillere. Alle kæmpede bravt og vi i trænerteamet kan ikke være andet end stolte af den attitude alle kommer ud med. Med henblik på, hvad spillerne har haft af modgang dette efterår var denne kamp uden tvivl den største holdindsats de har leveret hele året, lyder det fra holdleder Allan Nicolajsen.

Nibe spiller sidste kamp på lørdag på hjemmebane mod Ulbjerg om direkte nedrykning. Situationen er den, at Nibe skal vinde 1-0 eller med to mål for at blive i serie 1, ellers forbliver Ulbjerg med reglen om målscorer og indbyrdes opgør.

Klubben håber at se så mange som muligt til en kamp forbudt for børn, lyder det afslutningsvis fra Allan Nicolajsen.