Sikrede oprykning uden kamp! 

Der var gjort klar til den helt store oprykningskamp lørdag eftermiddag mellem St. Restrup IF og Aalborg Freja i Frejlev.

St. Restrup IF havde op til kampen haft en helt imponerende stime, som ubesejret i serie 3, med 11 sejre og én uafgjort kamp. Derfor skulle St. Restrup IF blot bruge ét point i kampen. Men kampen blev aldrig spillet. Fredag aften modtog St. Restrup IF-træner Michel Valdemar et afbud fra Aalborg Frejas træner. Aalborg Freja kunne ikke stille hold til kampen, hvorfor de var nødsaget til at melde afbud.

Dermed blev oprykningskampen en fuser på den ene side – det at kunne spille sig i serie 2 i den afgørende kamp, mens den på den anden side blev glædeligt modtaget. For det faktum at have vundet rækken fornægter sig ikke målt på glæde og stolthed i St. Restrup IF.

St. Restrup-træner Michel Valdemar vil opfordre alle til at komme på Frejlev Stadion kommende weekend, hvor holdet spiller sidste kamp i sæsonen mod Nordens Paris rækkens nr. 2. Her vil holdet officielt fejre oprykningen til serie 2 og lade champagnepropperne springe, og lade sig hylde som vindere af serie 3-rækken.