HÅNDBOLD, 3 division herrer:

Aalborg HK – Nibe HK 29-20 (15-10)

Mål for Nibe HK

Rasmus Skoda og Mads Krogh hver 4. mål, Frederik Skak 3 mål, Frederik Dahl, Magnus Veggerby, Andreas Bang og Andreas Brunsgaard hver 2 mål, Mads Espensen: 1 mål.

Aalborg HK blev for stor en mundfuld for Nibe HK bedste herrehold i 3. division.
– Vi må erkende, at hvis vi skal have en chance mod førerholdet i divisionen, skal vi spille godt i alle 60 minutter. Og det gjorde vi desværre ikke mod Aalborg HK i fredags, det er dog i høj grad også Aalborg HK ’s fortjeneste, Aalborg holdet formår at lokke til at spille i de rum, hvor de er stærkest. Det er en lektion vi skal bruge positivt og lære af, så vi er bedre rustet til resten af sæsonen, udtaler træner Jan Frank.

 Nibe HK spiller rigtig godt de første 20 minutter, især i forsvaret står Nibe rigtig godt. Nibe HK falder så i angrebsspillet de sidste 10 minutter af første halvleg, det betyder at Aalborg HK dygtigt kan udnytte de fejl Nibe laver og forholdsvist nemt bringe sig foran med 5 mål til pausen.

I starten af 2. halvleg er billedet det samme som i slutningen af første halvleg, Nibe HK lokkes til at lave forcerede afleveringer til ditto afslutninger, Aalborg HK straffer prompte i den anden enden og afgør i den periode kampen med en føring på 10 mål.

Selv om kampen reelt er afgjort på dette tidspunkt, er det dog stadigvæk et positivt tegn, at vi vinder de sidste 15 minutter med 1 mål.  Vi får bedre gang i vores angrebsspil og får igen lidt mere fart på angrebsspillet i den fase slutter Jan Frank.

– Det var ikke lige den måde vi helst ville fejre J-dag på, det havde dan været sjovere med en sejr,  og igen skal der lyde en stor tak til den store opbakning fra medrejste Nibe tilskuere. Set ud fra de shapchats der kom fra spillere og tilskuere senere på aftenen, ser det ud til at et samlet Nibe HK hurtigt fik rystet nederlaget af sig og fandt den festlige klubånd frem udtaler holdleder Morten Dahl – så jeg kan kun anbefale at komme en tur i Nibe Idræts & Kultur Center på lørdag hvor Randers KFUM kommer på besøg, det bliver i hvert fald ikke kedeligt lover Morten Dahl.