FODBOLD – Serie 3

St. Restrup IF – Nordens Paris: 1-3 (1-1)

Målscorer: 1-0 Andreas Hedegaard

St. Restrup IF har haft en imponerende sæson i serie 3, og allerede sidste weekend blev oprykningen til serie 2 en kendsgerning.

Derfor havde klubben, med holdet i spidsen, inviteret til oprykningsfest til sæsonens sidste kamp mod forfølgerne fra Nordens Paris.

Kampen startede meget ligebyrdigt, hvor begge hold forsøgte at sætte deres spil op. Efter 25 minutter kom kampens første scoring, da Adi Salahovic med et indlæg fandt Andreas Hedegaard. Han headede bolden flot i mål til 1-0. Efter scoringen bibeholdt begge hold det gode spil. Mod halvlegens slutning blev en Nordens Paris-spiller vist det gule kort af kampens dommmer, og måtte ud ”og køle af” i 10 minutter. Trods én mand i undertal formåede Nordens Paris at udligne til 1-1, da en afslutning tog den ene målstolpe og strøg i mål. 1-1 var også stillingen ved pausen.

Anden halvleg var St. Restrup IF mere eller mindre gået ”til oprykningsfest”. Nordens Paris overtog teten i opgøret. Efter en tilfældighed fik Nordens Paris bragt sig i front 1-2, efter en situation hvor de headede bolden ind i nakken på Jens Holt, og den røg ind i målet. Mod halvlegens slutning satsede St. Restrup IF meget på deres offensiv, og måtte desværre indkassere et mål i mod sig til kampens slutresultat 1-3.

Resultatet synes mindre vigtigt for spillerne på denne dag, for ved dommerens slutfløjt udbrød spillere, trænere og publikum i en kæmpe oprykningsjubel, hvor der blev tændt romerlys, skålet i champagne og træner Michel Valdemar fik den obligatoriske lufttur som symbol på oprykningen til serie 2.

Der med sluttede en meget flot sæson for St. Restrup IF; 12 sejre, en uafgjort og ét nederlag er det blevet til, og en samlet pointhøst på 37 point.

St. Restrup tabte lørdag 1-3 til Nordens Paris i sæsonens sidste kamp. I billedet er det Anders Holt i en nærkampssituation mod tidl. St. Restrup-spiller Nicolai Olsen.
Træner Michel Valdemar fik den obligatoriske lufttur.