HÅNDBOLD - damer, serie 1

Nibe HK - Vejgaard: 21-15 (10-11)

Mål for Nibe HK: Kirstine Skadhauge 6 mål, Anne Sofie Jensen 5 mål, Sofie Klitgaard 3 mål, Sarah Bach 2 mål, Carina Henriksen 2 mål, Marie Dalum 2 mål, Astrid Dalum 1 mål.

Tirsdag aften tog Nibe Håndboldklubs bedste damehold imod Vejgaard på hjemmebane.

Det ville være vigtigt med en sejr, da puljen er tæt. Og da det kun var ni dage siden vi mødte Vejgaard sidst, så det var tydeligt i vores erindring hvilken taktik vi skulle anvende, siger træner Annette Jensen. 

Selvom aftalerne var på plads, kom Nibe rigtig skidt fra start i kampen. Holdet kom bagud med fem mål i starten af kampen, men formåede at kæmpe sig tilbage, og gå til halvleg med stillingen 10-11.
Den nye spiller Kirstine Skadhauge kom på banen i midten af første halvleg, og bidrog med flere flotte scoringer. I anden halvleg var der ikke tvivl om kampens udfald. Vejgaard formåede nemlig kun at score fire mål. Det skyldes blandt andet en flot præstation af Nibeholdets unge målmand Lærke Alberg, og en flot indsats i både angreb og forsvar af Anne Sofie Jensen, lyder det fra Nibe-træneren. 
 
Nibe HK's bedste damehold spiller allerede søndag igen på hjemmebane i Nibe Idræts- & KulturCenter, hvor modstanderen bliver Aalborg KFUM.
 
Anne Sofie Jensen ydede en solid indsats i forsvar og angreb, og får trænerens uforbeholdne ros.