HÅNDBOLD: Serie 1, damer

Aalborg Studenterne - Nibe HK: 20-20 (12-12)

Mål for Nibe: Sofie Klitgaard og Marie Dalum hver 6 mål, Christina Bruun 4 mål, Kirstine Skadhauge og Camilla Carlsen hver 2 mål.

Nibe Håndboldklubs bedste damehold har indledt en ny turnering, der tæller resten af vinter- og forårs sæsonen. Holdets første kamp var mod Aalborg Studenterne på deres hjemmebane i Gigantium. 

Træner Annette Jensen fortæller:

Det var vigtigt for os at komme godt fra start i turneringen. Vi ville gerne fortsætte hvor vi slap i forhold til kampene før nytår hvor vi sluttede rigtig godt af i turneringen. 

Vi er et hold der absolut spiller bedst på hjemmebane. Det vil vi gerne ændre på så vi skal spille vores bedste spil når vi er på besøg i andre haller. 

Kampen søndag var en blandet oplevelse, og der var stunder med rigtig godt spil, og der var øjeblikke hvor tingene ikke gik vores vej. 

Dagens modstandere spillede i et langsomt tempo, og vi faldt lidt ned i deres tempo. I glimt fik vi spillet vores eget spil med enten kontra eller hurtigt spil fremad banen, hvilket vi er rigtig gode til og ofte giver os scoringer. 

Nibe-træneren slutter med disse kommentarer til spillernes indsats:
Maria Sondrup viste godt overblik og sendte flere bolde afsted til Marie Dalum som scorede på kontraangreb. Sofie Klitgaard spillede en rigtig god kamp med flere scoringer og flot overblik i angrebsspillet. Marie Dalum gik ligeledes forrest med seks scoringer. Vores unge dygtige målmand Lærke Alberg var igen med på holdet, og hun stod en flot kamp i målet med blandt andet flere 100% redninger.