HÅNDBOLD - Herrer, 3. division

Nibes bedste herrer ydede god modstand, men blev »snydt« af omstillingen til 7 mod 6.

Nibe HK – Skive 30-35 (18-18)

Mål for Nibe: Andreas Brunsgaard 7 mål, Mads Espensen og Frederik Dahl hver 5 mål, Frederik Skak, Anders Møller Droob og Mikkel pedersen hver 4 mål, Andreas Bang 1 mål.

Lørdag eftermiddag tog Nibe HK’s bedste herrer imod 1. divisions reserverne fra Skive, i en kamp om midten af rækken. Men en sejr kunne Nibe HK trækkes sig lidt tættere de øvrige midterhold , mens Skive med en sejr kunne rykke tæt på toppen.

Skive kom derfor til Nibe  med stærkeste opstilling og dermed var der lagt op til en brag af en kamp.

I første halvleg fulgtes de 2 hold ad og der blev scoret mange flotte mål i begge ender, Skive begyndte i midten af halvlegen at spille 7 mod 6, en spilvariation som vi lige skulle vende os til udtaler træner Jan Frank. Men jeg synes at vores spillere klarer omgangen superfint og vi var meget tilfredse med at gå til pausen med en helt lige stilling på 18-18 fortsætter Nibe-træneren.

I anden halvleg fortsætter billedet af en tæt kamp og begge hold følges ad til stillingen 28-28 og her mister Nibe HK pusten i en kort periode, som Skive udnytter rigtig flot og kan derfor bringe sig afgørende foran med 33-28 da der mangler 5 minutter.

– Vi må indrømme at 7 mod 6 spillet gjorde virkelig ondt på os i den afgørende fase af kampen, vi kæmper flot og kan alligevel ikke forhindre Skive i at spille sig til helt frie chancer. Det må man tage hatten af for. Og acceptere at vi ikke havde et kvalificeret modspil til den, for 3 division, atypiske spilvariation. Så derfor er jeg trods nederlaget tilfreds med indsatsen og indstillingen i kampen, slutter Jan Frank.

Allerede på torsdag skal Nibe HK i kamp igen, her tager Nibe imod Vestbjerg i Nibe Idræts og Kultur Center.

Spillerne fra Nibe og Vestbjerg kender  hinanden ret godt, så der er lidt mere end blot point på spil. Håneretten er i den grad også i spil, både på de sociale medier og hvor spillerne ellers mødes. Og da den sidste kamp endte med et 1 måls sejr til Vestbjerg, så vil jeg opfordre alle til at komme og støtte op om drengene på torsdag, så vi kan få revanche og håneretten tilbage syd for fjorden igen udtaler holdleder Morten Dahl Johansen.