HÅNDBOLD - herrer, 3. division

Nibe HK - Aalborg HK: 28-31 (12-15)

Mål for Nibe: Mads Espensen: 7 mål, Frederik Skak og Mads Krogh hver 5 mål, Anders Møller Droob og Mikkel Pedersen hver 4 mål, Andreas Brunsgaard: 2 mål, Frederik Dahl: 1 mål.

Efter sidste rundes udebane sejr i Oddense/Otting skulle Nibe HK's herrer i 3. division møde Aalborg HK på hjemmebane. Kampen var meget vigtig for Nibe HK, da man med en sejr kunne hægte sig med i kampen om de næstøverste pladser i divisionen. De øverste 5 hold er begyndt at slå hinanden på kryds og tværs. Så en med en sejr ville vi få kontakt med Aalborg HK og Aalestrup IF, og dermed flytte fokus væk fra bundstriden, udtalte holdleder Morten Dahl før kampen.

Første halvleg var meget lige de første 11 minutter, hvor begge hold skiftedes til at føre med 1 mål. Desværre for Nibe HK blev man igen ramt af holdets akilleshæl og scorede ikke i 8 minutter, så Aalborg HK kunne gå fra at være bagud med 1 til en 3 måls føring. Nibe kæmpede godt de sidste minutter af halvlegen, men Aalborg HK formåede at holde en 3 mål føring til pausen.

Anden halvleg startede med en klar Aalborg HK dominans, hvor især udeholdets venstre side gjorde det »grimme« ved Nibe HK’s højre forsvarsside. Så Nibe HK måtte kæmpe sig tilbage i kampen angreb for angreb. Det lykkedes på fineste vis, Nibe HK fik stabiliseret forsvaret og kunne med 17 minutter spillet bringe sig i front med 25-24. Desværre skete der akkurat det samme som i første halvleg, Nibe HK scorede ikke i en periode på 8½ minut, hvor Aalborg HK modsat scorede 6 mål og kunne med 5 minutter igen bringe sig afgørende foran med 29-25. Nibe HK vandt kosmetisk de sidste 4 minutter med 3-2, men det var ikke nok til at fravriste Aalborg HK en fortjent sejr i en god og trods alt seværdig kamp.

Nibe HK’s næste kamp er på udebane mod Randers KFUM.