HÅNDBOLD - Serie 1, damer

Nibe HK - Hjørring HK: 17-16 (12-7)

Mål for Nibe: Camilla Carlsen 5 mål, Sofie Klitgaard, Anne Sofie Jensen og Christina Bruun hver 3 mål, Marie Dalum 2 mål, Frederikke Primdahl 1 mål.

Nibe Håndboldklubs bedste damehold i serie 1 tog torsdag aften imod Hjørring, IF, der frister en tilværelse som agterlanterne i rækken.

Nibes træner Annette Jensen siger efter kampen:
– Det blev desværre en noget sværere kamp end forventet. I slutningen af januar var vi i Hjørring og spille og der vandt vi stort 25-14.

Kampen torsdag aften i Nibe startede rigtig godt. Angrebsspillet var godt og alle på banen bød ind. Vores målmand Line Lützow stod en flot kamp med mange flotte redninger.

Ved halvleg førte Nibe således 12-7.

I anden halvleg startede Nibe rigtig skidt og havde, som det desværre ofte er set, svært ved at score mål.

Holdets forsvar var godt en del af tiden, men til tider også skidt, understreger træneren og fortsætter: 

– Angrebsmæssigt havde vi det rigtig svært i 2. halvleg og der gik næsten et kvarter før vi scorede vort andet mål i anden halvleg, så Hjørring henter os og der står 16-16.

Hjørring ryger ind i en del udvisninger, blandt andet for brok i de sidste fem minutter af kampen, og det bliver afgørende for kampens resultat. På et tidspunkt spiller vi seks mod tre. Det formår pigerne at løse rigtig flot og kampen slutter 17-16 til Nibe.

Rigtig dejligt med en sejr, men der er helt klart også nogle ting vi skal arbejde videre med og forbedre, slutter Annette Jensen.