HÅNDBOLD - Serie 1, damer

Nibe HK - Aalborg Studenterne: 16-16 (8-10)

Mål for Nibe: Camilla Carlsen og Frederikke Primdahl hver 4 mål, Astrid Dalum 3 mål, Anne Sofie Jensen og Kirstine Skadhauge hver 2 mål, Sofie Klitgaard 1 mål.

Lørdag tog Nibe HK på hjemmebanen i Nibe imod Aalborg Studenterne. Sidst holdene spillede mod hinanden var i turneringens første kamp i Gigantium. – I dette  første møde havde vi det svært. Vi havde svært ved at få flow i vores spil, og vi havde svært ved at udnytte deres langsomme angrebsspil, og få vores eget spil til at flyde, siger træner Annette Jensen og fortsætter:

– Før kampen i dag var jeg sikker på, at vi kunne spille en meget bedre kamp, og at vi kunne ramme dem med vores kontraspil. Sådan gik det ikke. Det viste sig at blive en kamp meget lig med vores første møde tilbage i januar.
Vi havde rigtig gode chancer for at løbe kontra, men desværre formåede vi ikke at score eller også tabte vi bolden, siger Nibe-træneren.

– Vores angrebsspil var til tider rigtig godt, men vores forsvar hang ikke sammen og vi formåede ikke at sætte tacklinger ind på samme niveau som vi plejer, slutter Annette Jensen.

Trods visse besværligheder og en pausestilling i gæsternes favor, lykkedes alligevel Nibe at hive det ene point hjem og en slutstilling på uafgjort 1-16.

Nibe HK's Marie Dalum bryder igennem til skud.