Efter en flot sejr over topholdet Løgstør, skulle Nibe HK 3 divisions herrer følge de gode takter op  Aalestrup på udebane.

HÅNDBOLD: 3. division, herrer

Aalestrup IF – Nibe HK: 31-26 (18-14)

Målscorere for Nibe: Mikkel Pedersen og Frederik Skak hver  6 mål, Anders Droob 4 mål, Frederik Dahl og Andreas Brunsgaard hver 3 mål, Mads Krogh og Mads Espensen hver 2 mål.

Som det fremgår af resultatet gik det ikke helt efter planen. Aalestrup spillede kampen igennem bedre og klogere end vi formåede i dag udtaler Jan Frank. Vi viste i flere momenter godt spil, især i angrebet gik det fint, men havde desværre flere situationer i forsvaret hvor Aalestrup kom for let til deres scoringer. Så kort sagt var Aalestrup lige det bedre end os i dag fortsætter Jan Frank.

I første halvleg kom Aalestrup hurtigt foran med 4 mål, som gjorde at Nibe HK igen skulle bruge kræfter på at indhente en tidlig føring, Nibe kom da også som så mange gange før  fint tilbage og det stod helt lige midt i halvlegen. I slutfasen af første halvleg fik Aalestrup spillet sig til en 4 mål føring, så første halvleg endte 18-14 til Aalestrup

I starten af anden halvleg fik Nibe godt fat på Aalestrup og hentede det første kvarter ind på Aalestrup, så føringen er nede på 2 mål. Desværre for Nibe HK mistede holdet momentum og koncentrationen i 7 trælse minutter, så Aalestrup med 7 minutter igen kan bringe sig foran med 7 mål, og selvom Nibe sluttede godt, er det ikke nok til at hente mere end 2 mål ind på denne føring, så kampen ender med en fortjent sejr til Aalestrup på 31-26.

– Jeg synes vi spiller en god kamp mod Aalestrup, men vi må også se i øjnene at mod et godt og rutineret divisionshold som Aalestrup, må vi ikke have så store forsvarsmæssige udfald, som vi har i dag. Det er dog vigtigt at vi denne gang står sammen som hold og trods de udfald vi har bakker hinanden op udtaler Jan Frank efter kampen.

Næste kamp er på lørdag d. 17 marts hvor Nibe HK tager i mod Aalborg KFUM i et vaskeægte lokalbrag i Nibe Idræts & Kultur Center.