For en måned siden drog Nibe Boldklubs nystartede u19 mod det sydlige Spanien, hvor holdet skulle deltage i Costa Brava Cup, som ligger 70 kilometer nord for Barcelona.

Turen har fra start af haft til formål at sammenryste holdet og skabe sociale relationer mellem spillerne og den nye træner, Claus Binderup Sander.

Holdet fortæller her selv fra turen:
Efter en enorm lang bustur fra fredag morgen til lørdag eftermiddag var vi endeligt kommet til Lloret de Mar, hvor vi skulle bo de næste 5 dage. Første aften i det spanske bød på at få checket ind på hotellet samt at få gået en lang tur langs vandet, så den lange bustur var gået ud af benene, og vi var klar til kamp søndag eftermiddag.

Søndag morgen var det et friskt og veludhvilet hold, der var klar til vandaerobic i hotellets pool sammen med holdets træner, som tidligere har været vandaerobic instruktør. Efter denne sjove og sociale morgen skulle vi til kamp mod det meget stærke og favoriseret hold fra Tyskland, Baiersdorfer S. Vi vidste godt, at vi stod overfor nogle meget stærke modstandere – og ganske rigtigt, efter 40 intense minutter måtte vi se os slået 3 - 0 af de altædende tyske kæmper. Efter kampen drog vi mod hotellet og fik slappet af, hvorefter vi fik en god nattesøvn, så vi var klar til to intense kampe mod to rigtig stærke tyske hold.

Mandag morgen stod vi tidligt op, så vi kunne løbe en lille tur, så benene igen kunne være klar til kamp. Kampene, der skulle spilles mandag aften, blev taget meget alvorligt, fordi vi vidste godt, at hvis vi skulle spille med om medaljerne, skulle vi gå ind og lave to rigtig gode præstationer mod to rigtig dygtige hold. Desværre måtte vi igen se os slået af to virkeligt stærke mandskaber, der ikke var kommet for at spille fodbold, men for at slås. Derfor var det med nød og næppe, vi forlod stadion mandag aften. Resten af mandag aften blev brugt på hotellet med oplæg til tirsdagens kampe, som skulle spilles tidligt.

Tirsdag stod vi derfor igen tidligt op, og vi tog afsted mod stadion, hvor vi igen stod overfor 2 enormt gode tyske mandskaber. Første kamp var en meget intens affære, hvor begge hold jagtede point, dog måtte de to hold deles om pointene. Anden kamp var nerverne svære at skjule, da det var sidste kamp ved dette års Costa Brava Cup, da vi allerede vidste at kampen onsdag var aflyst. Nervøsiteten afspejlede sig også tydeligt i vores spil, hvilket betød vi var bagud, da der kun var spillet 18 sekunder. Dette skulle vise at tænde Nibe-spillerne der efter 40 lange minutter kunne se første sejr i øjnene.
Resten af tirsdagen blev brugt på råhygge på værelserne og i Lloret de Mars herlige omgivelser. Torsdag morgen gik turen igen mod Danmark. Hjemkomsten fandt sted fredag eftermiddag hvor samtlige forældre havde samlet sig med flag og bannere for at hylde u19 spillerne efter deres flotte præstation i Spanien.