i forårets sidste kamp udlignede Hobro i 4. minuts overtid 

FODBOLD. Serie 1

Hobro-Nibe: 3-3 (2-1)

Målscorere for Nibe: 1-1 Kenneth Lohse, 2-2 Niclas Schunck, 3-2 Andreas Schunck

Nibe skulle lørdag op mod oprykkerne fra Hobro i forårets sidste kamp.

Udeholdet var selv sikker på 3. pladsen, så man kunne frygte, det blev en kedelig sommerkamp, hvor begge hold tog det med ro. Det blev dog ikke tilfældet.

Begge hold startede med at ville angribe, og kampen bølgede frem og tilbage. Nibe fik i perioder vist deres flotte spil frem med hurtige pasninger over kanterne. Både Niclas Schunck og Christian Lohse var tæt på.

Efter 20 minutter kom Hobro foran, hvor de lidt for let spadserede sig gennem Nibes forsvar. 10 minutter senere udlignede Kenneth Lohse på et mønster angreb i Nibes venstre side. Fem afleveringer og en stikning i dybden til Niclas Schunck som lagde bolden på tværs til Kenneth Lohse, der sikkert scorede. 10 minutter senere kom Hobro dog foran 2-1, som også var stillingen ved pausen.

Anden halveg var ligesom første. Begge hold angreb hinanden. Nibe udlignede efter 20 minutter på en klassiker. Andreas Schunck sendte brormand Niclas afsted i dybden, og hanviste sin hurtighed og løb sikkert fra Hobro forsvaret og afdriblede målmanden, 2-2. Med et kvarter igen var rollerne byttet rundt. Andreas Schunck kørte tre modspillere ude i venstre side og sendte Niclas mod baglinjen. Han sendte et perfekt indlæg ind i feltet, hvor Andreas kom flyvende og headede den op i det lange hjørne, fantastisk mål. Dermed tog Andreas Schunck topscorer titlen i serie 1 med 11 mål.

Mod kampens slutning havde Nibe flere chancer men langt inde i overtiden udlignede Hobro på et hjørnespark til stor ærgrelse for udeholdet, som havde fortjent bedre.

Et flot forår blev rundet af med en flot præstation og en placering som nr. 3 i rækken i forhold til efteråret, hvor holdet sikrede overlevelse i sidste spillerunde. Et Nibehold i konstant udvikling og med store muligheder for at blive tophold i Serie 1 til efteråret.

Slutteligt er det vist på sin plads at sende Andreas Schunck en stor tak for sin store indsats for Nibe Boldklub. Både på og udenfor banen har han været en stor profil og altid haft hjertet det rette sted. Skulle det ikke gå som ønsket for AaBs danmarkeserie hold, står Nibe Boldklub klar med åbne arme, lyder det fra holdleder Allan Nicolajsen.

Holdet håber på opbakning til et spændende efterår, hvor der bl.a. kommer en anden spiller retur – fra netop AaB.