HÅNDBOLD, 3. division, herrer

Nibe HK - Aalestrup IF: 21-24 (13-14)

Målscorere for Nibe: Anders Møller Droob 5 mål, Mads Krogh 4 mål, Kris Kristensen og Rasmus Skoda hver 3 mål, Frederik Skak og Andreas Brunsgaard hver 2 mål, Sebastian Mortensen og Frederik Dahl hver 1 mål.

Det er egentligt meget enkelt, man skal score mål for at vinde en håndbold kamp, så derfor var det fuldt fortjent, at Aalestrup vandt lørdagens kamp i Nibe. –  Vi formår ikke at score i store perioder af både første og anden halvleg, selvom vi faktisk spiller os til rimelige muligheder, og så vinder man ikke over et stærkt forsvarshold som Aalestrup. Forsvarsmæssigt har vi faktisk fint fat på Aalestrup gennem hele kampen, men vi spiller selv alt for langsomt og individuelt i angrebet beretter holdets træner Michael Svenstrup

I første halvleg følges Nibe og Aalestrup ad gennem det meste af halvlegen, dog har Nibe HK en scorings pause på 7 minutter i slutfasen og kommer bagud med 11 -14, inden der med 2 hurtige scoringer bliver hentet ind til pause stillingen 13-14.

I anden halvleg forfalder Nibe HK pludselig til at spille langsomt og uden struktur, og kommer så bagud med 4 mål. I slutfasen spiller Nibe sig op til stillingen 21 – 22 med 2 minutter igen, Nibe går op i helbane pres i et forsøg på at hente det sidste mål, satsning bliver dog afværget af Aalestrup der spiller sig gennem Nibe forsvaret og slår det sidste par søm i kisten og vinder fortjent 21-24.

Nibe Hk får dog allerede chancen for at revanchere sig på tirsdag, hvor Nibe HK møder SIK fra Viborg på udebane og allerede næste lørdag er der igen hjemmekamp når topholdet Hjørring kommer på besøg i Nibe Idræts & kulturcenter.