Flere end 40 børn i alderen 3-5 år, var onsdag før påske sammen med deres forældre og bedsteforældre mødt op til »Mini-Bandens« standerhejsning.

Forud for, at flaget blev hejst og børnene sat i aktivitet, tog Nibe Boldklubs formand Knud Tobiasen ordet, og han sagde bl.a.: 

Som formand kan jeg kun blive glad og stolt over det store fremmøde af disse fantastiske børn. At se de mange smil på børnene, kan kun gøre en gammel NB’er glad om sit grønne NB hjerte. Det lover godt for fremtiden. Og det er netop fremtiden, det handler om. Vi tror på, at idéen med før-fodbold, vil skabe bedre fodboldspillere, når det bliver aktuelt. Hos Mini-Banden handler det ikke om at spille fodbold og øve halvliggende wrist-spark, heade til bolden eller løbe hurtigst. Her handler det primært om at lege. Og qua legen tror vi på, at vi får bedre fodboldspillere siden hen. Eller håndboldspillere, gymnaster etc. for den sags skyld. Det her handler heller ikke om at få nye medlemmer i klubben, selvom vi selvfølgelig er utroligt glade for hvert medlem, der melder sig ind. Mantraet er, at jo flere børn og unge, der dyrker idræt, uanset om det er fodbold, håndbold, badminton, gymnastik etc., des bedre. Væk fra computer og ipad og ud og få ny energi og frisk luft i lungerne.

Da vi startede op sidste år, håbede vi på 20-25 børn, men over 100 børn/forældre, er tilmeldt vores facebook-gruppe, så interessen og behovet er der bestemt. Som sidegevinst har det betydet, at mange af børnenes lidt ældre brødre og søstre er begyndt at spille »rigtig« fodbold. Det havde vi ikke lige set komme, men det er da helt bestemt noget vi kan glæde os over. 

Vi har opbygget en bevægelses- og motorikbane, hvor der kravles, trilles, hoppes, balanceres og meget andet. Og børnene hygger sig sammen med forældre og bedsteforældre, der er en del af træningen. Klubben har selv egne trænere, der styrer løjerne. Christian, Sanne, Kristina, Dan og Jane vil hver onsdag sammen med vores u15 piger sørge for udfordrende, sjove og spændende øvelser. De startes altid med fælles opvarmning og børn og forældre slutter altid af sammen med faldskærmen og et »på gensyn«. 

Med de ord var også de yngste i Nibe Boldklub klar til en ny sæson.

Efter »træningen« onsdag var der sponseret kaffe, saftevand og kagemand, til stor glæde for børn og forældre.