FODBOLD - Serie 2, herrer

RIF - Farsø: 0-0 (0-0)

St. Restrup IF tog skærtorsdag, på hjemmebane, mod Farsø. Til kampen havde St. Restrup-træner atter Martin Aagaard tilbage efter endt skadesperiode. 

St. Restrup IF havde i kampens begyndelse en god mulighed skabt af Anders Holt, der dog måtte se sin afslutning gå tæt forbi Farsø-målet. Her efter var det St. Restrup F, som var i boldbesiddelse mod et meget lavtstående Farsø-hold. Det var tydeligt, at det var Farsøs taktik – at stå meget lavt på banen med alle 11 spillere bag bolden, og håbe på en omstillingsmulighed. Det gjorde betingelserne svære for hjemmeholdet, men de formåede flere gange at spille et godt opbyggende spil, mens den sidste aflevering, eller afslutning, lige manglede den fornødne præcision. Jens Holt viste gennem halvlegen, hvilket ”våben” holdet har i ham, når han med sine meget lange indkast kan bibringe holdet en ekstra dimension. Men igen blev det ved ”lige ved og næsten”. Derfor måtte begge hold gå til pause med 0-0 på måltavlen.

Anden halvleg lignede meget kampens første. Farsø stod meget lavt defensivt, og mens hjemmeholdets forsvarskæde, hverken levnede meget plads eller chancer til dem, blev det med St. Restrup IF med dirigentstokken. Midtvejs i halvlegen blev St. Restrup IF en mand i overtal, da en Farsø spiller måtte ud med et gult kort. Overtalsperioden varede dog kort, da hjemmeholdets Jakob Kristensen måtte den samme vej kort efter for et ”professionelt” frispark, der kunne have bragt Farsø i en favorabel scoringsposition. I kampens døende minutter pressede hjemmeholdet for alvor på for en scoring. Malthe Kristensen havde en god mulighed, mens holdet flere gange spillede sig flot frem til scoringsmulighederne, men fælles for dem alle var at enten var afslutningen ikke helt god nok eller så fik de ikke spillet chancen ”god nok”. 

Derfor måtte St. Restrup IF, efter dommmerens 90 minutter, sande at de måtte ”nøjes” med ét point, mens Farsø nærmere ”vandt” ét point målt ud fra spil og chancer, da slutresultatet blev 0-0.