Små 80 medlemmer i alle aldre trodsede regnen og mødte op til fælles arbejdsdag mellem Nibe Sejlklub og Nibe Lystbådehavn lørdag på Nibe Lystbådehavn.

Dagen startede kl. 8.30 med morgenbrød, etablering arbejdsgrupper og fordeling af de opgaver, som Havnefoged Lennart Olsson havde forberedt til dagen. På trods af regnen var alle klar til at tage fat på de mange opgaver.

Nibe Lystbådehavn er privat og drives primært ved frivillig arbejdskraft. Det er uvurderligt at så mange medlemmer, har tid og lyst til at hjælpe til med at sikre de bedste forhold på Nibe Lystbådehavn udtaler formanden for Nibe Sejlklub og Havneforeningen, Ruddi Kruse Mortensen.

Der blev rengjort i alle kroge, udskiftet brædder på broer, opsat skilte, vedligeholdelse på bygninger samt meget andet. Arbejdsdagen blev kun afbrudt af frokosten og fortsatte til 15.30, hvor Nibe Sejlklub kunne afholde standerhejsning og samtidig fejre 30 års fødselsdag. Heldigvis klarede det op og festlighederne kunne forsætte udendørs i sol. Formanden kunne berette om gode tider på Nibe Lystbådehavn, hvor mange nye unge sejlere kommer til… en positiv udvikling vi i havnens ledelse sætter stor pris på.

Formanden nævnte også i sin standertale, at det med det øgede antal medlemmer mere end nogensinde er behov for nye og større faciliteter. Nibe Sejlklub håber da også at kunne starte op med tilbygning og renovering af klubhuset i indeværende år. Nibe Sejlklubs støtte forening Nibe Sejlklubs venner var endvidere i gavehumør og uddelte adskillige gaver til den meget aktive ungdomsafdeling, som hvert år modtager nye unge sejlere. Standeren steg til tops til »Blæsten går frisk over Limfjordens vande«, og hen under aftenen blev grillen tændt og tilriggefesten fortsatte til ud på de lyse timer.

Se indtryk fra arbejdsdagen på Nibe Lystbådehavn:

wimage1
wimage4
wimage2
wimage5
wimage6
wimage1-1