FODBOLD – Serie 2

St. Restrup IF – Hobro: 1-0 (0-0)

Målscorer: 1-0: Patrick Lindberg

St. Restrup IF tog fredag aften i mod Hobro. Et klub med flere højere rangerende hold, så det er aldrig helt til at vide, hvad de stiller op med.

Det var Hobro-holdet, som kom bedst fra start i opgøret, og sad på spillet de første 5 spilminutter. Herefter kom hjemmeholdet mere med i kampen, og langsom tippede spilovertaget til deres fordel. Chancer var der ikke mange af i kampens første fase. Tættest på var hjemmeholdets Nicolai Olsen. Derfor endte kampens første halvleg 0-0.

Anden halvleg var en fysisk affære. Der blev gået til »stålet« fra begge holds side, og der blev ikke levnet mange chancer. Efter 65 spilminutter faldt kampens afgørelse, da et indkast fra Theis Vad via Malte Kristensen fandt vej til Patrick Lindberg, der kunne sende bolden i mål til 1-0. St. Restrup IF havde efterfølgende mulighed for at gøre det til 2-0, da Andreas Horskær blev spillet fri foran målet, men afslutningen gik tæt forbi Hobro-målet. Mod kampens slutning blev hjemmeholdets Nicolai Olsen vist det gule kort, da han ramte Hobro-målmanden i et forsøg på at komme først på bolden. En mand i undertal formåede St. Restrup IF at holde Hobro fra fadet. I dommerens sidste sekunder blev en Hobro-spiller vist ud med direkte rødt kort, mens hjemmeholdets Nichlas Søe Worch måtte gå den samme vej med et gult kort.

Trods den dramatiske afslutning på kampen endte opgøret med 1-0 i St. Restrup IF’s favør.