Girlminton blev en oplevelsesrig aften for 50 børn og unge på badmintonbanen.

Mange badmintonklubber kæmper med at få pigerne til at få øje på fjerbolden. Dette gør sig også gældende i Nibe, derfor et helt særligt arrangement målrettet piger. Men i erkendelse af, at udfordringen bare er rigtig stor, blev der i stedet også plads til klubbens egne drenge, og det blev det absolut ikke mindre festligt af, siger Sandie Busk fra badmintonklubben. 

Efter velkomst og modtagelse af økonomisk støtte fra Jutlander Bank, blev alle børn og unge delt ud til forskellige stationer, hvor der kunne prøves kræfter med badmintonspil i forskellige afskygninger. Bl.a. kunne der skydes til måls, man kunne få målt farten af sit slag, der blev spillet rundt om nettet og på baner med overdækkede net. Der var også besøg af maskotten Minitonseren der delte små lækkerier ud. 

Der skrives autografer.

Efter aftensmaden, sponsoreret af Tøjhuset, var det tid til et helt særligt besøg. Damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juul kom nemlig forbi til et spændende foredrag suppleret med masser af fotos og videoklip fra højdepunkterne i deres karriere. Særligt historierne fra OL og All England imponerede. Der var også tid til spørgsmål fra børnene, og der blev uddelt autografkort, og taget masser af billeder. Til sidst rundede de af med at spille med alle børnene til stor glæde for alle.

Natminton med spil i dæmpet lys og til høj musik var en af aftenens oplevelser.

Afslutningen på aftenen var natminton, badminton der spilles i mørke med selvlysende fjerbolde og neonlys, med fuld musik på højtaleren. Cafeteriet hjalp med at slukke tørsten i forfriskende slushice og så var det tak for denne gang. Alle både nuværende spillere, og de, der for første gang havde en ketcher i hånden, så ud til at hygge sig i badmintonregi, og klubben håber selvfølgelig på, at endnu flere piger har fået lyst til at spille badminton igen, slutter Sandie Busk.