HÅNDBOLD - 3. Division, herrer

Nibe HK – Nordthy IF 28-25 (12-13)

Målscorere: Mads Krogh 5 mål, Rasmus Skoda og Gustav Kalstrup Hess hver 4 mål, Frederik Dahl og Anders Møller Droob hver 3 mål, Sebastian Mortensen, Kris Kristensen,  Christian Hedegaard og Andreas Brunsgaard alle 2 mål, Frederik Skoda 1 mål.

Lørdagens kamp mod Nordthy var ventet med længsel af Nibe HK’s 3 divisionshold. Primært fordi Nibe HK havde revanche til gode, efter det første møde i Sennels. Men også fordi der var debut til Frederik Skoda på Nibe HK’s førstehold.

– Vi vidste, at kampen ville blive endnu en af de meget tætte kampe, og at vi ville komme til at kæmpe hårdt mod et godt og solidt Nordthy mandskab, ligesom vi også havde forventet at Nordthy ville byde Frederik Skoda velkommen i 3 division med en mandsopdækning. Et træk som passer fint til vores øvrige spillere, der på den måde får masser af plads i vores hurtige mand/mand spil og dermed kommer til masser af frie og gode chancer fra alle positioner. Så det var en solid og velfortjent sejr vi fik trukket i land i dag udtaler Michael Svenstrup efter kampen.

Frederik Skoda (2), Mads Krogh (20) og Søren Agerboe i målet.

Første halvleg var fra kampens start med Nibe HK i spidsen, og længe så det ud til at Nibe HK ville gå til pause med en føring på 2-3 mål. Men godt spil af Nordthy’s målmand, der i slutfasen snuppede 2 straffekast og en lille håndfuld kontrachancer gør, at Nordthy kan gå til pause med en føring på 12-13.

Anden halvleg startede med, at Nibe HK igen kom op og tog føringen. Nibe HK er i fin kontrol på kampen, indtil Nibe rammes af et par udvisninger, så Nordthy igen kommer på uafgjort midt i halvlegen. I slutfasen tog Nibe HKs målmand Søren A. Mortensen så fat og lukkede godt ned for Nordthy, så Nibe HK kunne udbygge føringen til 28-24, men i sidste angreb brændte Nibe HK, og Nordthy kunne score i sidste sekund til reducering og endeligt slutresultat 28-25.

Næste kamp for Nibe HK er på udebane mod Nøvling IF næste søndag.