FODBOLD - Serie 1, herrer

Nibe – Løgstør: 1-1 (1-1

Mål for Nibe: Bertil Lasthein

Gult kort Jonas Laursen

Nibe skulle rejse sig efter nederlaget i premieren til Nordvestmors.

Det var endnu engang et holdt fyldt med unge talenter, hvor især 5 i Nibes startopstilling var spillere fra U19-holdet. Med det niveau, de unge har leveret i starten af efteråret, venter der Nibe Boldklub en lovende fremtid.

Løgstør startede kampen klart bedst og fandt plads imellem Nibes kæder efter behag. Allerede efter 10 minutter ændrede Nibe formation således holdet fik styr på midtbanen. Det hjalp, for efterfølgende havde Nibe 3 store muligheder. Størst var Bertil Lastheins som efter 20 min modtog bolden fra en fremadstormende Andreas Schunck. Bertil var ikke i balance og missede lidt sin tæmning, hvilket gav Løgstørs målmand tid til at komme ud og afværge. Stik mod spil og chancer kørte Løgstør kontra efter en Nibe fejl på midten og bragte sig på 1-0. Kort tid efter mødte Nibe mere modgang. En bold i dybden kom Nibe målmand Anders Lund blæsende ud mod angriberen. Begge stødte frontalt sammen og Nibe måtte nu sætte den garvede Mathias Johansen på mål. Med 7 minutter igen fik Nibe hul på bylden. Andreas Schunck slog et perfekt indlæg ind til den unge Bertil Lasthein som flot headede bolden i mål til 1-1, hvilket var stillingen ved pausen.

Laurits Rasmussen dribler, i baggrunden Gustav Sløk.

Anden halveg startede lidt blødt ud, men efter 10 indskiftede Nibe Niclas Schunck i stedet for en velspillende Bertil. Derefter gik det stærk. Niclas Schuncks første berøring var et saksespark som ramte stolpen oppe ved krydset. Kort tid efter helflugtede han den lige over mål på et indlæg.

Efter 15 min havde Andreas Schunck en friløber, som han normalt scorer på men den ellers så sikre angriber fik ikke træf på bolden. 5 min senere var det Gustav Sløk til at have en friløber men også han brændte. Pludselig fik Løgstør kontra, hvor Jonas Lauersen nedlagde en fremadstormende Løgstørspiller, gult kort. Resten af kampen var ren overlevelse for Nibe, som havde brugt mange kræfter. Løgstør havde bl.a. 2 forsøg på stolpen.

Kampen endte 1-1 men Nibe kunne ligeså godt have vundet 7-1, såvel som den kunne være endt 5-5.

Nibe Boldklubs assistent træner Allan Nicolajsen udtrykker stor ros til de unge spillere som leverer en mandfolk-indsats, og en stor tak skal der lyde til den store opbakning på lægterne.

Næste kamp for Nibe er atter hjemme på Nibe stadion, nu onsdag den 26/8, med kampstart kl. 19.00.