HÅNDBOLD U9 drenge

Nibe - Nøvling: 13-13 (4-6):

Nibes U9 drenge har aktuelt en spillertrup på 12 spillere, som er en blanding af helt nye spillere og spillere der har spillet i flere år. Fælles for dem alle er, at de er ivrige efter at lære spillet, og elsker at have en bold i hånden. Pga. corona træner holdet aktuelt kun en gang om ugen, torsdag 16-17, og der er ifølge trænerne Lars Feldthaus og Katrine Fossum altid fuld fart og godt humør. Drengenes teknik bedres uge for uge, og spillerne yder altid det bedste de kan til kamp. 

Weekendens kamp mod Nøvling IF var Nibes 3 kamp i sæsonen, og holdet bestod af Mads B. Clausen, Gustav Hove, Hjalte R. Nielsen, William Mogensen, Simon Schmücker, Valdemar H. Buus og Metteo O. Kuhr. 

William Mogensen med Mads B. Clausen, Matteo Kuhr og Hjalte R. Nielsen i baggrunden.

Kampen var fra start til slut en tætspillet kamp med to målsøgende hold og stribevis at skud på mål. Efter 14 minutter var stillingen 4-4, og da slutfløjtet lød for 1. halvleg var stillingen 4-6 til Nøvling IF. I starten af 2. halvleg havde Nibe overtaget på kampen, og efter 5 minutter havde Nibes U9 drenge scoret 4 mål til stillingen 8-6. Resten af kampen fulgtes holdene side om side, og efter 18 minutter udlignede Nøvling IF til 13-13. De sidste 2 minutter af kampen forsøgte begge hold ihærdigt at score det afgørende mål, men målmændene trådte i karakter og holdt begge mål tomme resten af kampen. 

Kampen endte 13-13, hvilket var et yderst retvisende resultat for en kamp mellem to hold der havde helt samme niveau.  

Simon Schmücker i fri position.