HÅNDBOLD: U11 piger B

Nibe HK - Aalborg KFUM: 15-4 (8-3)

Mål for Nibe: Karla Bach 6 mål, Clara Pedersen 3 mål, Lea Holm Lønstrup 2 mål, Ida Krabbe Lindholdt 2 mål, Tilde Glintborg 1 mål, Caroline Frost 1 mål og Nanna Düring Olesen 1 mål.

Holdets træner Anne Sofie Jensen forklarer holdets status op til kampen: – Til træning har vi fokuseret på forsvarsspillet og presspillet. Vi vil gerne have pigerne til at løbe lige på hullerne i det andet holds forsvar, og det har givet pote i kampene. Det er imponerende at se, hvordan pigerne holder presspillet i gang indtil den rigtig chance er der. 

Søndag tog Nibe HKs U11 piger-B imod Aalborg KFUM. Nibes hold bestod af: Lea Holm Lønstrup, Ida Krabbe Lindholdt, Clara Pedersen, Tilde Glintborg, Patricia Kaarsberg Christensen, Kathrine Hvidberg Christensen, Karla Bach, Caroline Frost og Nanna Düring Olesen. 

Træner Anne Sofie Jensen fortæller her fra kampen:

Kampen startede godt, og pigerne kom hurtigt foran. Efter flot målmandsspil og forsvarsspil, kunne vi gå til halvleg med en føring på 8-3. Anden halvleg gik igang, og målfesten fortsatte. Det flotte sammenspil resulterede i en sejr på 15-4 til Nibes piger.

Holdet har i alle vores kampe formået at levere mange flotte resultater, og det har resulteret i en 1. plads med maximum point. Det er vi, Line og jeg, rigtig stolte af, men mest af alt, er vi stolte af det sammenhold pigerne viser, og den glæde de har ved at spille håndbold.

Tilde Glintborg og Nanna Düring Olesen i flot samarbejdende forsvarsspil med god opbakning fra Lea Holm Lønstrup på backen og Caroline Frost på fløjen.

Til dagens kamp måtte vi undvære Alberthe Vad og Agnes Træholt, som også er en del af vores dygtige hold.

Det var ikke alle, der kom på måltavlen i dag, men alle bidrog med flot presspil og gode ryk til scoringerne.

Vi er så heldige, at have 34 fantastiske piger på hele U11 siden. Alle møder velforberedt op, og er altid topmotiveret og klar til både træning og kamp. Det er en ren fornøjelse for alle os trænere. Ud af de 34 piger har vi tre hold. Vores to C hold har også spillet kamp i denne weekend, og har også leveret flotte resultater(13-1 og 3-1).

 

Ses Karla Bach i en af sine mange flotte og målgivende finter.