HÅNDBOLD - U9 piger

Nibe – Støvring: 9-5 (2-4)

U9 pigerne har siden sæsonstart haft en stor tilgang af spillere, og har på nuværende tidspunkt en stabil og meget spilleivrig trup på 13 spillere. Pigerne møder topmotiverede op til træning, og fremgangen i spilforståelse og boldkontrol er ifølge trænerne Lars Feldthaus og Katrine Fossum tydelig. Vigtigst af alt er spilleglæden stor og sammenholdet godt, hvilket smitter af på spillet.
Holdet træner på grund af corona på nuværende tidspunkt en gang om ugen, torsdag kl. 16-17.

Weekenden bød på hjemmekamp for Nibe håndboldklubs U9 piger, den 4. kamp i puljen. 

Nibes hold bestod til weekendens kamp af Andrea Glintborg, Merle Jellesen, Paulina Thinggaard, Liva Sofie D. Feldthaus, Sofie B. Lynggaard, Emma H. Lønstrup og Silje Fossum. Holdet skulle spille mod Støvring IF på det forholdsvis nye kortbane-koncept som giver mulighed for masser af samspil og skud på mål. 

I 1. halvleg havde Støvring IF mest held med scoringerne, og scorede 4 gange. Nibe havde masser af gode skud på mål og mange flotte redninger, og ved halvleg stod der 2-4 til Støvring IF. 

Merle Jellesen med bolden, Andrea Glintborg klar til at modtage og Sofie B. Lynggaard i baggrunden.

Nibes U9 piger gik ind til 2. halvleg med stor iver, og efter 10 minutters med mange flotte angreb og skud, udlignede Nibe til 5-5. Med hjælp fra et flot forsvar fortsatte Nibes skiftende målmænd med mange redninger i 2. halvleg, og afholdt derved Støvring fra at score. De sidste 10 minutter havde Nibes U9 piger overtaget, og fik scoret 4 mål til slutresultatet 9-5.

Merle Jellesen med bolden mens Emma H. Lønstrup og Andrea Glintborg ser på.