HÅNDBOLD: U11 drenge B

Nibe - Visse IF 18-12 (8-7)

Løbende stillinger i kampen: 3-3, 8-4, 8-7, 12-10, 16-11, 18-12

Mål for Nibe: Nicolai Valsted 6, Mathias Christensen 6, Pelle Reimer 5, Silas Bendtsen 1 mål

Kampens spiller: Silas Bendtsen

Det ene af klubbens U11 drengehold skulle i weekenden spille på hjemmebane mod Visse IF. Trænerne Lars Reimer og Anda Maksumic havde udtaget et stærkt hold til dagens kampe med 8 spillere: Målmand Oscar Brandi, Nicolai Valsted, Mathias Christensen, Pelle Reimer, Mikkel Mandrup, Benjamin Steffensen, Silas Bendtsen og Mathias Christensen.

Nibe kom godt fra start, og fik hurtigt gang i scoringerne, godt fordelt imellem alle. I Nibes angrebsspil blev der spillet godt rundt, og med gode kombinationer, blev der scoret gode mål.

Mathias Christensen svinger skudarmen.

Nibe gik til pause med en lille føring på 8-7 efter et flot comeback fra Visse IF. Efter en lidt sløv start på 2. halvleg hvor der blev byttet mange mål, så fik Nibe rigtig godt fat i forsvaret, som hjalp til en storspillede Oscar Brandi i målet.

Det gode forsvar gav også selvtillid i angrebet, og mange flotte scoringer kom i kassen. Dagens detalje blev da Silas scorede med en trillede bold, efter et mislykket indspil til overgangen, men det tæller jo det hele.

Silas blev også kampens spiller, især grundet en stor forsvarsindsats: – Det kunne dog have været alle, efter en kanon kamp fra alle 8 spillere, siger træner Lars Reimer efter kampen.

U11 drenge spiller igen på hjemmebane den kommende weekend, hvor de søndag møder Nøvling IF.

Nicolai Valsted i gennembrud, med træner Lars Reimer i baggrunden.