FODBOLD - Kvinder, Jyllandsserien

Holtet IF – Nibe B   1-3 (1-1)

Målscorere: Rikke Nikolajsen, Catrine Bruhn Jørgensen, Alberte Frendrup
 
Under taktikmødet til dagens kamp var alle enige om at det pinlige 0-1 nederlag til Aabybro sidste weekend, skulle vaskes væk mod hjemmeholdet på Holtet Stadion.

Spillerne glemte dog hurtigt aftalen, da Holtet efter 4 minutter kom foran på et indlæg, hvor Nibes forsvar passivt så til, at en Holtet angriber kunne stå fri ved forreste stolpe og heade hjemmeholdet på 1-0.

Det ruskede heldigvis op i Nibespillerne og energien kom hurtigt igen, da Mathilde Rask tog et hurtigt indkast og sendte Rikke Nikolajsen fri i feltet. Hun tippede den over først forsvarer og bankede efterfølgende bolden ind via overliggeren og 1-1. Herefter havde Nibe godt styr på kampen, og da Holtet spillede meget primitivt på lange bolde, var det nemt for Nibes storspillende anfører, Marie Vasegaard, at styre tropperne.

Tættest på yderligere en scoring i 1. halvleg var Johanne Vennevold med et drøn af et langskud fra 30 meter, der desværre strøg lige over mål.

I pausen kunne Nibes træner Jens Thorup konstatere, at der var rimelig styr på modstanderen og Nibe skulle blot være tålmodige, så ville chancerne komme. Og den rutinerede træner fik ret.
Et kvarter inde i 2. halvleg sendte Marie Vasegaard et frispark fra højre side i feltet og her dukkede Catrine »The Hitman« Bruhn Jørgensen op i 2. sals højde ved bagerste stolpe og headede Nibe i front. Et virkeligt flot mål, hvor Catrine endnu en gang beviste at hun ikke er bange for at slå sig på modstanderen. Holtet fortsatte med lange bolde og de kom ikke frem til ret meget resten af kampen og luften gik da helt ud af hjemmeholdet da et flot kontraangreb blev udført til perfektion.

En hård aflevering op i fødderne på forreste angriber, Sarah Gertsen - ligger bolden af til Johanne Vennevold der flot ser en fri Alberte Frendrup i fremdrift på kanten af feltet i højre side. Et træk ind i feltet og Alberte sparker den flot helt op i nærmeste målhjørne. Det flotteste mål i år fra Nibekvinderne. Jens Thorup var også svært tilfreds efter kampen og især med indsatsen fra samtlige spillere og den moral de viste i samtlige 93 minutter.
Til dagens kamp var der også debut til en ny spiller i truppen, Emma Boysen – tillykke til Emma og et stort velkommen i Nibe Boldklub, lyder det fra Nibes assistenttræner Michael Frendrup.

Der er midtuge kamp på onsdag hvor Nibe tager til Astrup/Arden og spiller DBU Pokalkamp.