Jyllandsserien, kvinder

Aabybro HK – Nibe HK: 13-20 (8-8)

Mål for Nibe: Julie Jensen 8, Julie Stoltz 4, Nadja Batsberg 3, Serine Nord 2, Mille Bruun 1, Anne Baand 1. 

Nibes træner Casper Drensborg forklarer, at holdet og træneren får en god snak i omklædningen inden kampen: – Vi ved, de går frem og mandsopdækker Julie Jensen fra start, som de gjorde om tirsdagen. Men alligevel fik vi ikke den bedste start angrebsmæssigt og vi spiller for febrilsk og bruger for kort tid i angrebet og smider lette bolde væk. 

Forsvarsmæssigt står vi rigtigt flot og Aabybro får ikke lov at komme til meget. 

I pausen aftales nye angrebs formationer, og det lykkedes med det samme, samtidigt med holdet står fremragende i forsvaret. 

Nibe rykker så hurtigt fra med flere mål og føringen udbygges gennem hele anden halvleg. Nibe holder Aabybro på fem mål i anden halvleg, og det var så blot et spørgsmål om sejrens størrelse. 

Casper Drensborg fortsætter: – Nu ser vi frem til kampen mod Aalborg HK allerede lørdag. Det bliver en svær kamp da de er et godt hold og vi også tidligere på sæsonen tabte til dem. 

Vi er heldigvis kun blevet bedre siden, dog møder vi op til kampen med afbud på målmandsposten fra Lærke Alberg og så har vi jo fået et par skader i løbet af sæsonen på Amalie Adelsen, som havde stort ansvar i forsvar som angreb. 

Det bliver en tæt kamp og vi håber på to point og det ville også lune på trænerens fødselsdag som nok er det største ønske.