HÅNDBOLD, kvinder, Jyllandsserien

Nibe - Aalborg HK: 29-22 (16-8)

Inden kampen så Nibe, at Støvring havde vundet og dermed lånt holdets førsteplads i puljen og en sejr var derfor vigtig.

Pigernevar tændte fra start og får en god start, mest forsvarsmæssigt.

Gæsterne presser hjemmeholdet hurtigt ved at Julie Stolz får to udvisninger inden for otte  minutter og derved skulle der ændres forsvar så Nibe kunne beholde Julie Jensen i kampen i længere tid, og heldigvis løste Anne Baand opgaven fint.

Det blev en lige kamp i 15-20 minutter men efter det første af kampen begynder Nibe at få flere redninger og trækker af med flotte angreb.

Anden halvleg forløber fuldstændigt som planlagt og Nibe er foran med 12-13 mål kort inde i 2 halvleg; sejren var aldrig i fare og Nibe er igen på førstepladsen inden sidste kamp i puljen.

Træner Casper Drensborg uddeler stor ros hele vejen rundt til alle spillerne, særligt Maria Sondrup i målet. Og de ni markspillere, hvor alle kommer på måltavlen plus alle bidrager stort i forsvaret.

En god fødselsdagsgave for Nibes træner.

Sidste opgave er mod Svenstrup på søndag, hvor der kan ligge en oprykning, hvis Nibe besejrer rækkens bundhold.

Anne Baand (100 kampe), Anne Vestergaard Jensen (50 kampe) og Anne Sofie Jensen(100 kampe) fik i forbindelse med kampen stor hyldest fra klubbens formand Andreas Sondrup.