HÅNDBOLD: 3. division, damer

Vrå / Børglum IF – Nibe HK: 20-25 (8-10)

Tirsdag aften var Nibe HK’s bedste damer en tur i Vrå, en kamp hvor der var en klar dagsorden, holdet skulle tilbage på sporet med en sejr. Det lykkedes, efter en kamp hvor spillerne igen igen brænder alt for mange chancer, og som desværre er blevet lidt et kendetegn for holdet.

Mål for Nibe: Julie Jensen 8, Anne Baand 5, Julie Stoltz 4, Sara Nord 3, Marie Dalum 2, Serine Nord, Anne Jensen og Rebekka Helland Meltweit hver 1 mål.

Nibes træner Mogens Roed fortæller:
– Kampen starter meget lige, og efter 15 minutter er stillingen 6-6, vi har fint gang i spillet, men som så mange gange før, brænder vi de mest oplagte chancer. Forsvaret er meget mere bevægeligt end det var mod Tornby, og det hjælper Lærke Alberg Christensen i målet som gennem hele kampen står fint. Vi går til pause foran med de beskedne cifre 8-10.

2. halvleg bliver lidt en kopi af 1. halvleg, men vores angreb, og contra lykkedes bedre, og efter 10 minuttersspil står der 11-17 og efter 20 minutter 13-21. Vi brænder stadig for meget og de sidste 10 minutter kommer Vrå lidt tættere på, men kampen ender med en Nibe sejr på 25-20 i en kamp hvor vi især i 2. halvleg, finder noget af det spil, som pigerne kan. Ud over de brændte chancer får vi igen som mod Tornby et hav af udvisninger, og må bare sige, at vi de sidste 2 kampe har fået 15 udvisninger, uden at vi på noget tidspunkt dækker anderledes op end vi har gjort hele sæsonen. Det frustrerer os alle sammen, og det er noget, som skal rettes op på de sidste kampe, for det er alt for mange.

Kampen gav også debut til Rebekka Helland Meltweit, som spillede en fin kamp.

Næste kamp for 3 division damer er på søndag den 10/3 kl 17.10 i Gug hallen mod Visse IF.