HÅNDBOLD: 3. division, damer

Nibe HK – Tornby: 27-30 (15-17)

Mål for Nibe: Julie Jensen 11, Anne Baand 5, Julie Stoltz 4, Serine Nord 3, Marie Dalum 2, Anne Jensen og Sara Nord hver 1 mål

Torsdag aften var der besøg af Tornby i Nibe hallen, og det blev en kamp hvor Nibe hang bagefter stort set hele kampen.

Nibes træner Mogens Roed fortæller:
I en kamp hvor vi især i forsvarsspillet slet ikke var i gear, og samtidig med at forsvaret ikke var oppe i de omdrejninger som vi er kendt for, så fik begge vores målmænd slet ikke de betingelser som de plejer så det var svære betingelser for dem. Vi følges stort set ad hele første halvleg, hvor begge hold har det svært defensivt, og begge hold kommer til store chancer, stillingen ved pausen er 15-17 til Tornby, i den omvendte kamp før jul scorede Tornby 15 mål i hele kampen, så det siger jo alt om de problemer vi havde i kampen i torsdags. Når man så bliver ramt af 7 udvisninger mod 1 til Tornby i hele kampen, så bliver det svært, og det frustrerer både spillere og trænere med en linje som måske ikke er helt fair. 

2 halvleg bliver samme mønster som første halvleg, et hullet forsvar, og angrebsmæssigt brænder vi alt for meget, men som det er kendetegnende i hele sæsonen, så kommer vi til mange chancer men brænder for meget og fra det 10 til 20 min scorer vi kun 3 mål, og det hænger vi efter hele halvlegen, og ender med at tabe med 27-30 i en kamp hvor vi især defensivt slet ikke får tingene til at fungere. Vi må også erkende at Tornby både var klogere og dygtigere på dagen, så vi kan kun kigge indad, og få tingene rettet op, og det skal ske allerede på Tirsdag hvor turen går til Vraa.

Herfra skal der lyde en stor tak til de mange tilskuere der mødte op, det er en fornøjelse at mærke den opbakning vi får, håber at i vil blive ved med at støtte os, så er det vores opgave at betale tilbage næste gang vi spiller hjemme.

Næste kamp er på udebane mod Vraa Tirsdag den 5/3 kl 19.00