Pileflet, malerier, smykker, glaskunst, filt, honning, strik, økologiske grønt- sager, raku, krukker, cupcakes og interiør i træ – sådan lyder lidt af udbuddet, når St.Restrup Friskole lørdag igen er vært for det hyggelige St. Restrup Marked.

I lighed med tidligere år er der udstillere fra St. Restrup og omegn. Udover de lokale udstillere er der i år også udstillere med fra Frejlev, Sønderholm, Nørholm, Nibe og  Aalborg.

–  Vi er rigtig glade og stolte over, at vi igen i år har kunnet trække så mange spændende og kreative udstillere til St. Restrup og det er super skønt, at der er så stor opbakning til vores marked, fortæller Lotte Birk, der er en af initiativtagerne bag markedet og fortsætter:

– Trods det faktum, at der er rigtig mange kunsthåndværkermarkeder rundt i regionen, så oplever arrangørerne bag markedet hvert år, at det er meget let at skaffe udstillere og at der er rigtig mange besøgende, som nyder at tage turen til St. Restrup for at se de mange flotte produkter.

– Sidste år havde St. Restrup Marked 10 års jubilæum og vi har i alle årene forsøgt at udvikle vores marked. En af tankerne bag markedet er, at der helst skal være nye udstillere hvert år. Der er  heldigvis mange gengangere blandt vores gæster og det er vores helt klare overbevisning, at der skal være noget nyt at komme efter hvert år, fortæller Lotte Birk.

Læs hele artiklen i Nibe Avis' trykte udgave: 
http://www.e-pages.dk/nibeavis/627/6