Selv om Thomas Kastrup-Larsen fremover sidder som borgmester med et solidt og absolut flertal i Aalborg Byråd, har han ikke tænkt sig at føre ekstra »rød« politik i Aalborg Kommune.

Til Nibe Avis siger han: – Vælgerne har med valgresultatet kvitteret for den linje, vi fra Aalborg Byråd har lagt i den forløbne periode, og det samarbejde, jeg og andre har lagt grunden til, skal fortsætte.

Til spørgsmålet om, Thomas Kastrup-Larsen kan se frem til et markant og højt personligt stemmetal siger han: – Jeg er jo selv en del af et hold, og min stemme tæller kun én. Men naturligvis taler vi som socialdemokratisk gruppe stærkere med et absolut flertal, men det vil jeg ikke udnytte særskilt. Der er mange, der har arbejdet for vi ved dette valg har kunnet nå det resultat, som vi har fået, og mange af disse skal vi også huske, selv når det går godt for Socialdemokratiet i Aalborg.

Thomas Kastrup-Larsen oplyser, at han onsdag vil samle gruppen med Enhedslisten, Det Radikale Venstre og Socialdemokratiet og der tale om at fordele de rådmandsposter, der tilfalder denne byrådsgruppe. Det handler her om, at vi forsøger at fordele disse poster med én til Enhedslisten, én til Det Radikale Venstre og to til Socialdemokratiet - ud over borgmesterposten.

Som byrådets næststørste parti er Venstre sikret de to resterende rådmandsposter.