Bestyrelsen i Venstre Aalborgs Kreds Vest har udpeget Thomas Thomsen, og han ventes at blive officielt valgt som folketingskandidat af kredsens medlemmer senere i denne måned.

Valget er faldet på den 45-årige Thomas Thomsen, der er partner og direktør i reklamebureauet KONXION. Thomas Thomsen gør politisk comeback efter 20 år væk fra den politiske scene. Thomas Thomsen var i 1990’erne medlem af byrådet i Holmsland Kommune, og var opstillet til Folketinget for Venstre i det vestjyske. I snart 20 år har Thomas været bosiddende i Aalborg, og de seneste 10 år som selvstændig erhvervsdrivende.

– Efter grundige overvejelser, og på opfordring fra partitoppen, er tiden moden til et politisk-comeback. Jeg har altid været fortaler for, at vi som erhvervsledere og selvstændige erhvervsdrivende tør blande os mere i den politiske debat. Jeg synes der mangler folk med erhvervserfaring og forretningsforståelse i Folketinget, så efter at have vendt det med min bestyrelse og direktion i KONXION, valgte jeg at takke ja til muligheden, siger han til Nibe Avis.

– Jeg går ydmygt ind til opgaven og tror på, at jeg kan tilføre Venstre en interessant profil, da jeg er en aktiv og engageret erhvervsdrivende med holdninger, lyder det fra den formentlig kommende folketingskandidat. Thomas Thomsen, der også er formand for Fonden for Entreprenørskab i Nordjylland, betegner sig selv som værende en moderne liberal nytænker. Han vægter netop iværksætteri og innovation samt bæredygtighed og videreførelsen af det gode liv højt på den politiske agenda. Thomas Thomsen afløser sandsynligvis Søren Gade i Venstres Aalborg Kreds Vest.
Søren Gade forlader nemlig posten, for i stedet at stille op til Europaparlamentet. På nuværende tidspunkt er Thomas Thomsen eneste opstillede kandidat, og han vil efter alt sandsynlighed blive valgt officielt senere på måneden.