Borgerne i Barmer er nu nået til vejs ende med »Udvikling i din by«, som har kørt siden april 2018. 

Derfor er hele byen i dag tirsdag inviteret til fællesspisning og præsentation af byens udviklingsplan. 

Udvikling i din by har bestået af en række møder, hvor byens borgere har arbejdet med at beskrive små og større projekter. Projekter der hver i sær kan gøre Barmer til et lidt bedre sted at bo. Projekterne er alle blevet samlet i en Udviklingsplan for Barmer. Til sidst har Sundheds- og Kulturudvalget i Aalborg Kommune valgt fire projekter ud, som har fået i alt 360.400 kr. Derudover søges der midler til flere andre projekter ved kommunale og eksterne puljer. Så alt i alt kommer der til at ske rigtig mange spændende ting i Barmer i løbet af 2019.

– Det har været en lang proces med mange møder og meget arbejde, for de som har deltaget. Men til afslutningen bliver der ingen gule sedler eller projektskemaer, der skal udfyldes. Der skal vi stedet hygge os og fejre de flotte resultater af forløbet, fortæller konsulent Jane Tange Mathiasen.

Rådmand for Sundheds- og Kulturudvalget, Mads Duedahl, der deltager i afslutningsmødet, siger: – Jeg glæder mig meget til at være med til at fejre afslutningen på Udvikling i din by i Barmer. Jeg ved, at byen har deltaget meget aktivt, og jeg glæder mig til at høre om byens planer for fremtiden.