GF Aalborg – Håndboldskole, 2017

Så blev der godt nok fløjtet op til håndboldskole i de første tre dage i efterårsferien….. 72 børn og 11 trænere satte deltager rekord – fantastisk! GF Aalborg var i år ny hovedsponsor for håndboldskolen, hvilket vi som håndboldforening er rigtig glade for, da vi på dén måde kan give vores spillere de bedst mulige betingelser for nogle gode og udbytterige dage, siger Carsten Abildgaard, formand St. Restrup IF - håndbold.

Klædt i flotte grønne og pink spillesæt gik drengene og pigerne straks i gang med programmet. Det høje deltager-antal betød, at vi var nødt til at inddrage udendørs arealerne, hvor streethåndbold, stjerneløb og håndboldgolf var aktiviteter, der blev lagt ind. På mange måder var det godt for både spillerne og trænerne, at der dels blev indtaget lidt frisk luft men også dét, at der blev lidt mere plads og rum til spillerne i hallerne kombineret med anderledes udfordringer. Trænerne var i år let genkendelige i sort/hvid trænersæt sponsoreret af RTX.

Med udgangspunkt i et træner-kompendium blev spillerne ført gennem forskellige teknikker og øvelser krydret med anderledes redskaber, som normalvis ikke kan indgå i den daglige træning. At tre spillere fra Aalborg Håndbold så også dukkede op sidst på 2. dagen, gjorde bestemt ikke træningen mindre kedelig. Her blev der lyttet efter til den store guldmedalje, og de trætte ben og den ømme krop fik lige pludselig ny energi…. Belønningen blev da også autografer på både tøj, sko og bolde;-)

Undervejs blev der naturligvis også plads til pauser for at få depoterne fyldt op. Frugten gav et godt afbræk midt på formiddagene, og frokosten blev som vanlig indtaget med stor iver. Det forlyder, at alle blev mætte og der blev stort set spist op af både det ene og det andet, fortæller Carsten Abildgaard.

Onsdagen blev afsluttet med de traditionsrige »landskampe«, hvor spillerne var sat sammen på kryds og tværs. Der blev kæmpet, som var det en OL-finale, og alle de fremmødte tilskuerne var med til at give en rigtig god stemning i hallerne. Men endnu engang et stort cadeau til spillerne, store som små, for deres måde at være sammen på – det er ganske enkelt en fornøjelse at opleve en fælles klubånd på tværs af årgang og køn.

Afslutningsvis havde håndboldskolen besøg af vores hovedsponsoren, som lagde vejen forbi. Der var kaffe, kage og ikke mindst lotteri, hvor hovedpræmien var en signeret trøje fra Aalborg Håndbold.

Der skal lyde en meget stor tak til de trænere, der valgte at bruge tre feriedage på at træne og være sammen med vores børn samt alle sponsorer, der på forskellig vis bidrog, hvilket er en kæmpe hjælp for os, understreger Carsten Abildgaard, der også takker børnene for nogle gode dage og ikke mindst de frivillige, som også i år står bag det hele.