Elevråd, skolebestyrelse, lærere m.fl. lavede happening ved Nibe Skole.

Elevråd, skolebestyrelse, lærere og ledelse ved Nibe Skole havde i dag fredag til morgenens ankomst af eleverne arrangeret en lille happening, som havde det formål at henlede opmærksomheden hos forældre, der kører deres børn i skole på, at det handler om at sætte børnene af – hilse farvel og så må man videre!

Marie Heuer Andersen, der er formand for Nibe Skoles elevråd siger, at initiativet til den venlige happening med skilte og lune smil er kommet i stand på baggrund af først og fremmest hensynet til de mindste skoleelever, der cykler i skole og derfor måske har svært ved at overskue trafiksituationen, når der holder mange biler i et område, de skal passere.

– Vi havde derfor til morgenens happening lavet skilte med forskellige budskaber, f.eks. »Pas på cyklisterne når du åbner bildøren«, »Selv om du skal skynde dig på job – SÅ KIG OP«, »Keep Forward« og »Stop – Kiss – Kør«, og vi kunne konstatere, at forældrene syntes det var opmuntrende med vore budskaber, fortæller Marie Heuer Andersen og tilføjer: – Og vi kunne jo se, at vore budskaber virkede, samtidig med, at der på Forældre-Intra var skrevet ud om vort optrin.

Skoleleder Ann Christina Raunsbæk var også ganske begejstret for elevrådets ide, og såvel lærere, skolebestyrelse og elevråd trådte sammen med elever fra 7., 8. og 9. årgang frem ved indgangene til Nibe Skole for at signalere budskaberne.

Ligeledes var skolebestyrelsens formand Allan Milton Kristensen glad for at se, at forældrene tænker sig om, når der bliver sendt budskaber ud som nu. Og på den måde kan vi forhåbentlig give de mindre elever og alle, der går eller cykler til skole en mere sikker skolevej og ankomst til skoledagen.

Forældrene var flinke til at standse, hilse farvel og køre videre straks. Så kampagnen virkede faktisk, kunne elevrådsrepræsentanterne konstatere.
Amalie Sloth og Sara Nord var klar med deres propagandaskilte.
Elever fra den ældste årgang på plads med en velkomst til forældrene – her fra venstre: Max Fredsgaard, skolebestyrelsens formand Allan Milton Kristensen, Henrik Jensen, Frederik Sørensen og Viktor Klein.