Ikke blot skal de forhåbentlig langt flere end 1100 deltagere ved årets Stafet for Livet Nibe vandre, traske eller løbe mange kilometer under stafet-døgnet den kommende weekend. Der er også lagt et omfattende program af underholdning, som foregår i Anlægget ved Nørregade i Nibe.

Rådmand Tina French Nielsen (V) holder en åbningstale, hvorefter Loop Nibe står for opvarmning, inden Nibe Marineforening skyder stafetten i gang. Første runde vil som sidste år blive gennemført med de gul-blusede »fightere« i front.

Gennem døgnet er der så underholdning fra scenen af Nibe Skoles DUS2, A Minor Blues Band, Nibe Blæserne, Repost, Enjoy, Franciska, The Bats og Cover Crew, inden stafetten indstilles og der er tale og lysceremoni ved sognepræst Lotte Lyngby, efterfulgt af et stort fyrværkeri.

Søndag indledes med fællessang, anført af landsbyGospel, en fightertale v. Per A, Line Dance, Rytmisk Samspil fra Nibe Skole samt afslutningstaler. 

Det samlede program vil fremgå af denne uges trykte udgave af Nibe Avis.

Støtte er vigtig!
Stafet for Livet Nibe samler penge ind til kræftforskning og -behandling. Sidste år blev der i forbindelse med Stafet for Livet Nibe indsamlet 331.500 kr. De mange penge blev »tjent« på forskellig vis – som egentlige sponsorater, som indtjente penge fra aktiviteter hos de enkelte tilmeldte hold, ved salg af mad og drikkevarer under arrangementet, ved donationer »pr. omgang«, der blev vandret eller løbet – eller ved salg af armbånd, som i denne tid – op til stafetten blev solgt gennem foreninger, gennem de deltagende hold eller fra Nibes butikker. – Den støtte er vigtig, og det grønne armbånd er samtidig et symbol på, at vi står sammen om projektet, og vi støtter hinanden i arbejdet; både i alt, hvad der relaterer sig til sygdommen, men også i alt, der relaterer sig til selve Stafet for Livet Nibe. Alt foregår over et døgn, fra på lørdag middag til søndag middag.

I denne uges udgave af Nibe Avis kan du læse mere om Stafet for Livet Nibe.
Nibe Avis udkommer onsdag, men allerede fra midnat til onsdag kan du læse avisen online via www.nibeavis.dk

Også natten igennem mellem lørdag og søndag vil der blive gået og måske løbet ad den 850 meter lange rundstrækning.