Stafet for Livet Nibe har slået sin egen rekord fra 2017

Med 29 tilmeldte hold og pt. 1.239 deltagere er rekorden for sidste års Stafet for Livet i Nibe allerede slået med flere længder. Og erfaringen fra sidste år viser, at der kommer flere deltagere de sidste dage.

I 2017 markerede 1154 deltagere Nibes første deltagelse i Stafet for Livet. Et arrangement, som skulle vise sig at blive en succes uden lige for både frivillige, deltagerne og de mange besøgende. Igen i år viser antallet af deltagere sig at være markant stigende allerede inden Stafettens start på lørdag, og der er store forventninger til weekendens arrangement, hvor rigtig mange lægger vejen forbi Anlægget i Nibe.

  • Efter et forrygende arrangement sidste år, var målet, at vi gerne ville slå sidste års deltagerantal. Det er nu lykkedes, og jeg ser frem mod et både alvorligt og stemningsfyldt døgn i den kommende weekend, fortæller John Borg, der er formand for Stafet for Livet i Nibe.

  • Der er en helt speciel stemning, når man bevæger sig rundt i området i løbet af de 24 timer, hvor Stafetten står på, og vi har forsøgt at gøre meget ud af, at der både skal være plads til sjov og hygge og de mere alvorlige stunder. Selvom vi synes, at sidste års arrangement gik over alt forventning, har vi steppet endnu mere op i år, hvor vi har gjort ekstra meget for at levere et spændstigt program med lokal musik og stemningsfyldte talere i hyggelige omgivelser.
  • Det er på mange måder overvældende, at så mange vil være med til at gøre en forskel, fortsætter John Borg, der samtidig understreger vigtigheden af, at deltagerne får en god oplevelse med sig hjem, uanset om man er deltager, frivillig eller besøgende.

Er man endnu ikke tilmeldt Stafet for Livet er det stadig muligt – man kan endda møde op på dagen, og tilmelde sig som hold eller vise sin støtte på anden vis.

Rådmand, Tina French Nielsen åbner arrangementet lørdag middag, hvorefter programmet er spækket med lokal musik, børneunderholdning, lysceremoni, fyrværkeri og meget mere. Søndag morgen synges solen op af gospelmusik, hvorefter programmet fortsætter med forskellige former for underholdning, indtil den endelige afslutning kl. 12.