Nattens massive regnvejr lagde I nogen grad en dæmper på aktiviteterne ved Stafet for Livet. I perioder faldt der massiv regn, og det har påvirket stafettens stier, særligt omkring Stadionparken, hvor dele af stierne er oversvømmede, mens andre er decideret plørede.

Men stafettens deltagere har taget det hele med godt humør, selv om stafet-døgnet har bragt mere end 50 millimeter nedbør.

Søndag morgen kl. 06.30 var man så klar igen ved scenen, hvor omkring 100 stafet-deltagere havde samlet sig for at medvirke i fællessang med LandsbyGospel, som indledningsvis sang solen op og efterfølgende lagde for med fællessang.

Efterfølgende var »Per A«, som selv har været gennem et voldsomt sygdomsforløb på scenen og fortalte træk fra sin livshistorie, hvad angår en kræft sygdom, som han med jernhård viljestyrke og hjælp fra familie og venner har lagt bag sig. Inclusive en hjertesygdom, som han fik som følge af kræftbehandlingen. En hjerteskærende beretning fra en fighter, som selv har stået »i sygdom til halsen«.

Søndagens underholdning blev genoptaget, og efter de mange orkestre, som lørdag indtog scenen, var det Nibe Linedance, som gav friske eksempler på deres underholdende dansetrin, anført af Ivan Bjærge.

Stafettens deltagere går søndag formiddag de sidste skridt i årets Stafet for Livet Nibe. Imens kunne konferencier Frank Larsen oplyse dels, at man ved årets Stafet for Livet Nibe har passeret søster-stafetten i Aalborg og har største deltagerantal i den nordlige del af Jylland med 1.480. Samtidig er der søndag kl. 9.00 gået flere end 17.000 kilometer, hvilket er flere end den totale distance for 2017, som blev 16.425 kilometer med 1155 deltagere.

Per A - fortalte sin livshistorie om at være ramt af kræft, med alvorlige følgesygdomme. men også, at han har kæmpet hårdt og er kommet igennem til et næsten normalt liv.