UNDER CORONA KRISEN: Hos Malene og Jacob Julin på Julins Café Bedste i Nibe, har den nuværende situation med lukket café og kun take-away menuer hersket i snart en måned, og de faste medarbejdere er hjemsendt med løn.

Samtidig med lukningen af cafeen blev alle arrangementer og fester annulleret til langt ind i april og dele af maj – og konfirmationer er udsat til august / september, der er Café Bedstes ude-serverings sæson. Endelig er en koncert med en af Danmarks bedste jazzsangerinder Sinne Egg udsat til slutningen af september, forklarer Jacob Julin den nuværende situation – og han supplerer: – Vi lever derfor fortsat med usikkerheden om, hvor længe krisen står på med aflysninger og caféen lukket.

Vi har så til at afhjælpe situationen med manglende kunder i vore lokaler, lanceret en take-away strategi med faste menuer fem af ugens dage. Det har været boller i karry, svinekæber, forloren hare, wienerschnitzel, dansk bøf med løg, fish’n’ chips, kartoffelsuppe, tarteletter mm. Desuden har vi lavet en familiepakke med mad til 4 pers. og 1 dessert. Det har fx været 1 hel kalveculotte med creme caramel eller 4 steaks med chokolademousse. På den måde kan vi klare os med Malene og jeg samt en opvasker og en ven af cafeen til at gå til hånde, siger Jacob Julin.

Udvalget af retter er pga. af situationen mindre end før, det er fysisk ikke muligt for os med det sædvanlige store udvalg, supplerer han.  

Vi sælger stadigvæk også vores populære tapas, stjerneskud og burger, som vi endda har reduceret priserne på. Hver dag er der også mulighed for 2 retter til børn.

Midt i den hårde tid for os alle er vi dog håbefulde og optimistiske. Vi skylder en kæmpe tak til alle vores fantastiske kunder, som støtter os i denne tid. Det er overvældende, og det har varmet os meget. Både vores faste kunder og nye har støttet meget flot i denne svære tid.

Alle er med til, at vi sammen med div. hjælpepakker har en tro på, at vi klarer os igennem krisen, og at byen fortsat har sin café på den anden side, slutter Jacob Julin.