I forlængelse af Regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring Corona er det desværre ikke muligt at afholde Stafet For Livet Nibe som planlagt, i weekenden 12./13. september i år, oplyser stafettens formand John Borg til Nibe Avis.

John Borg fortsætter:
– I stedet for arrangementet i år, vil vi lægge alle kræfter i for, at vi sammen kan holde en fantastisk stafet i 2021 og vi glæder os til at se Fightere, holddeltagere, sponsorer og besøgende.

– Vi ved, at deltagelse i Stafet For Livet Nibe har stor betydning for deltagere og Fightere, som tidligere er afholdt i vores by af fantastiske, frivillige ildsjæle. 

– Samtidig retter Kræftens Bekæmpelse en stor tak til alle frivillige, Fightere, deltagere, sponsorer og andre støtter, som har arbejdet med planlægningen af årets stafet.

John Borg: – Corona-situátionen gør, at vi desværre har måttet skride til at aflyse dette års Stafet for Livet Nibe, men vi er stærkt tilbage i 2021.

Vi ved, det er en højt værdsat begivenhed for de mange deltagere. I har alle været med til at fejre livet, mindes dem, vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft, siger stafet-formanden i forlængelse af oplysningerne om stafettens udsættelse.

– Vi håber, at I der allerede har tilmeldt jer, er klar igen i 2021, hvor den endelige dato meldes ud senere på året, slutter John Borg.