Thomas Larsen er ny kandidat for Venstre til næste års regionsrådsvalg:

Thomas Larsen har 20 års professionel erfaring på leverandørside, og det har givet ham mod på at stille op for Venstre til næste års valg til Regionsrådet i Nordjylland.

Mange kender sikkert Thomas Larsen som en dedikeret bestyrelsesformand for Nibe Festival, og det rokkes der ikke ved i forbindelse med hans kandidatur til næste års regionsrådsvalg.
– Jeg har på afstand fulgt arbejdet og dialogen i regionsrådet – og jeg kender fra mit job forskellige dele af sundhedssektoren og de udfordringer, der findes dér.

Det er min opfattelse, at der ikke er et tydelig skel imellem politikernes virke og embedsmandsværket
Som politiker skal vi turde planlægge overordnet, udstikke rammer og prioritere når det kommer til ressourcer, men det skal ske på et oplyst grundlag, hvor borgere og professionelle bliver hørt.

Jeg har mødt så meget kompetent personale, der virkelig brænder for patientpleje, der ønsker at sikre hurtige diagnoser og sammenhængende forløb for patienter, men som samtidig føler at størstedelen af deres tid går med administrative opgaver.
Vi SKAL lytte mere til personalet og patienterne bredt og inddrage dem i forhold til, at sikre mere tid til det det drejer sig om – tid til anstændig pleje, omsorg og behandling. 

Som ansat i forskellige medicinalvirksomheder har jeg set mange forskellige sider af sundhedsvæsnet i det meste af Europa – De erfaringer jeg har fået, der f.eks omhandler byggeri af nye hospitaler (der holder budgettet!), implementering af IT-systemer der skal sikre mere tid til patienter i stedet for ekstra administrativt arbejde – og indførelse af velafprøvede nye teknologier, vil jeg rigtig gerne biddrage med. 
I det store billede er vi alt for anonyme i Nordjylland og vi skal turde sætte os flere ambitiøse mål for vores Region.

Sundhedsvæsenet er til for borgernes skyld, ikke systemets
I Nordjylland har vi nogen af landet længste ventelister. Det kan vi gøre bedre. Det medfører alt for stor forringelse af ens livskvalitet, hvis man ikke kan blive behandlet indenfor rimelig tid. Behandlingsgarantien er et godt tiltag, men vi kan gøre det endnu bedre.

Mere aktiv inddragelse, ikke kun af borgere, men også af personalet
I min tid som formand for Nibe Festival, har jeg været begunstiget af samarbejde med en masse frivillige. Et arbejde der har lært mig, at udvikling og succes har bedst mulighed for at lykkes, hvis man lytter til dem der har allermest erfaring og er tættest på udfordringerne.

      Med Thomas Larsen får Venstre – både lokalt og regionalt – en markant og erfaren stemme i det kommende regionsråd
      Torben Froberg Poulsen, formand for Venstre i Nibe-området

Hvorfor ikke inddrage mere »Frivillighed« i Sundhedsvæsenet? 
Støtte, omsorg, en at tale med, en hånd at holde i, en der viser vej på hospitalet osv kan i endnu større grad ske med hjælp også fra frivillige der har lidt ekstra tid tilovers og som gerne vil hjælpe til.

Mere styr på budgetterne 
Det bør i den grad være muligt at lave budgetter som holder. For mig er det aldelses uforståligt, hvordan byggeriet af NAU ( Nyt Aalborg Universitetshospital) kan bliver signifikant dyrere end budgetteret. Der har været nævnt tal i størrelsesordenen 600 mio kr. !! 
Det er midler som må findes andre steder og i værste fald medfører forringelse for patienter og for et personale der allerede er alt for hårdt presset. 
Som politikere må vi stå til ansvar for budgetterne og en overskridelse i den størrelsesorden der er tale om her, skal være muligt at undgå.

Der er stadig områder, hvor responstiden er for lang
– Den præhospitale indsats skal ikke kun fastholdes, men også udbygges og styrkes. Lige meget hvor i Regionen man bor, skal man være sikret en hurtig og god indsats, hvis uheldet er ude.

Mads Duedahl er manden i front
Alle i Region Nordjylland fortjener en mere synlig Regionsrådsformand og jeg mener Mads Duedahl er den helt rigtige til at stå i spidsen for et stærkere Nordjylland. 
Jeg vil til gengæld rigtig gerne være en del af holdet og det er ingen hemmelighed, at mit mål naturligvis er at få støtte og opbakning lokalt til at blive valgt, men også dernæst aktivt deltage i det politiske arbejde i Regionsrådet, siger Thomas Larsen til Nibe Avis.

Til Thomas Larsens kandidatur siger rådmand for Sundhed og Kultur i Aalborg Kommune – og spidskandidat for Venstre Mads Duedahl til Nibe Avis:
– Jeg er rigtig glad for, at Thomas bliver en del af Venstres hold til det kommende regionsrådsvalg. Han er både meget engageret og vidende omkring sundhed, og så har han en uvurderlig erfaring i inddragelse af civilsamfund og frivillige foreninger.

      Thomas Larsen har en uvurderlig erfaring i inddragelse af civilsamfund og frivillige foreninger.
      Mads Duedahl (V) Rådmand og spidskandidat til regionsrådsvalget

Venstre i Nibe: Thomas er et stærkt, demokratisk kort
Torben Froberg Poulsen, der er Venstres lokale formand i Nibe-området, siger til Thomas Larsens kandidatur: 
– Med Thomas Larsen får Venstre – både lokalt og regionalt« – en markant og erfaren stemme i det kommende regionsråd. Thomas har så mange erfaringer fra mange års arbejde i forskellige dele af sundhedssektoren og en tilgang til den politiske proces, som kan styrke både de borgerlige synspunkter og den nødvendige demokratiske proces – ikke mindst i forhold til de mange personalegrupper.


Om Thomas Larsen:
– Opvokset i Ranum
– Uddannet ingeniør
– Bor i Nibe
– Formand for bestyrelsen i Nibe Festival
– 20 års erfaring på leverandørside til sundhedssektoren