HÅNDBOLD, 3. division, damer

Nibe HK – Aalestrup: 28-21 (16-10)

Mål for Nibe: Julie Jensen 11, Anne Baand 6, Serine Nord og Julie Stoltz begge 3, Sara Nord og Marie Dalum begge 2, Anne Jensen 1.

I den forgangne uge spillede Nibe HK 3 division damer to kampe mod hhv. Aalestrup og Aalborg Studenterne.

To kampe som skulle vindes hvis vi stadig skulle holde os til i toppen af rækken, og det lykkedes.

Holdets træner Mogens Roed beretter:
Det var egentlig samme opskrift på begge kampe, solidt forsvar og så få en masse mål på både 1. og 2. bølge contra. Kampen mod Aalestrup startede som vi gerne ville, og vi førte 10-4 efter 15 minutter, og lykkedes med både et godt forsvar og nogle gode mål i contra. De sidste 15 minutter af 1. halvleg bytter vi bare mål, og går til pause foran 16-10.
2. halvleg starter som 1. halvleg, hvor vi kommer ud som lyn og torden og efter 12 minutter af 2. halvleg står der 23-13, men så sker der det, der har været vores tendens i mange kampe, at vi går i stå og smider den ene bold efter den anden væk – og vi brænder for mange chancer, så vi laver kun

4 mål de sidste 15 minutter. Sejren var dog aldrig i fare, og vi vinder 28-21. 

–   –   –

Aalborg Studenterne – Nibe HK: 16-29 (7-14)

Mål for Nibe: Julie Jensen 13, Marie Dalum 4, Julie Stoltz- Serine og  Sara Nord alle 3, Anne Baand 2, Sofie Klitgaard 1.

Træner Mogens Roed beretter:
Søndag var vi en tur i Gigantium for at møde Aalborg Studenterne, inden kampen havde vi snakket om at sætte tempoet ned ift kontra og bare spillet opad banen, for ikke at lave så mange fejl, og samtidig sætte hinanden i bedre chancer.
Starten er lige de første 10 minutter, hvor stillingen er 3-3, men så begynder vi at få styr på forsvaret, så vi igen kan løbe kontra, og vi øger gennem hele halvlegen, og går til pause foran 14-7. Pausen bliver brugt rigtig godt med et par justeringer i forsvaret, og fint angrebsspil, og en god kontra, og vi øger igennem hele halvlegen, og vinder sikkert med 29-16, en kamp vi får alle på banen, og dem som trækker et stort læs i både forsvar og angreb får pauser.