Nibe var med i MØ-gennembrudsåret - og også året efter - men siden har festivalen knoklet for at få MØ tilbage til Nibe Festival.

Det internationale gennembrud har jo bragt MØ kloden rundt og efterladt et undertryk på de danske scener. Nu tager Nibe så trykket, for Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen har nu langt om længe meldt sin ankomst til Skalskoven.

Eneste jyske sommerkoncert
Koncerten med MØ bliver sommerens eneste koncert udenfor Sjælland, hvor MØ jo - som tidligere annonceret - er blandt Roskilde Festivals hovednavne.

– MØ er som sagt på ingen måde en artist, som har overrendt de danske festivaler og spillesteder de seneste år. Derfor er det selvfølgelig en kæmpe sejr og en meget stor glæde for os, at Nibe-publikummet nu skal feteres med fantastiske MØ, udtaler festivalleder Peter Møller Madsen.

Hvad venter der publikummet?
Der venter Nibe en fynsk pige, som har sat dybe aftryk på den internationale scene, og som helt sikkert kommer til at fylde Skalskoven med tonsvis af hits. Lige fra numrene »Pilgrim«, »Maiden« og »Waste Of Time« fra opstarten over MØ-klassikere som »Don´t Wanna Dance«, »Kamikaze«, »Final Song«, »Nights With You« og ny-hittet »Blur« til gigantiske internationale hits som »Lean On« med Major Lazer & DJ Snake og »Cold Water« med Major Lazer & Justin Bieber.

MØ, som kan opleves onsdag d. 3. juli, er logisk nok et af årets absolutte hovednavne.

Line-up – so far
Det endelige program forventes offentliggjort ultimo marts. Line-up til Nibe 2019, som afvikles I dagene 3. – 6. juli er på nuværende tidspunkt: MØ, Nephew, Nik & Jay, Suspekt, The Minds Of 99, Gnags, Benal, Christopher, Queen Machine, SAVEUS, Clara, Folkeklubben, Ude Af Kontrol, Fool og Rasmus Bjerg – John.